Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek, ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne a párotokról, hogy ezen az oldalon popó lukas és savanyú lábszagos kérdéseket rak ki?

Figyelt kérdés
Párommal itt ismerkedtünk meg és van egy pár ilyen kérdésem, egyébként izgat a téma, de még nem hoztam fel neki. Félek, hogy megnézi a telómat és kiábrándul belőlem. Kidobnátok?

2023. febr. 19. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Idiotákkal egy randiig se jutnék el. Nálam már itt kezdődik az egesz kérdéskör. Es be is végződik.
2023. febr. 19. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem mindenkinek van valami dilije: álszent majom lenne az, aki azt mondaná magáról, hogy "Én szent vagyok!".

Úgyhogy szerintem, ha normálisan adagolod neki be, megegyeztek, hogy kinek mi a hepije, mikor kinek elégítitek ki a dilijét, akkor nem lehet gond.

2023. febr. 19. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Beszereznék neki egy sztómazsákot, meg egy üveg 20%-os ecetet, aztán édesen vigyorogva a nyakàba önteném a tartalmukat. Lehet szagolni.
2023. febr. 19. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Én mondjuk nem nézegetem a kedvesem telóját, de ha ez aggaszt törölni tudod a saját kérdéseim pontban.
2023. febr. 19. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Hát, ha te vagy az a nyomorult savanyú lábszagos csávó, akkor remélem, sose hagy el a csajod, és befejezed végre a kulturális szennyezést, amit eddig végeztél itt.
2023. febr. 19. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Megdöbbennék hogy milyen alacsony az IQ szintje.
2023. febr. 20. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, felszínes dolog, de ott lenne nekem vége, ahogy ez kiderülne. Akkor is, ha (főleg ilyen puruttya módon) fetisiszta, akkor is, ha nem, hanem csak ilyen hülyeségekkel trollkodik.
2023. febr. 20. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!