Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne a párotokról, hogy ezen az oldalon popó lukas és savanyú lábszagos kérdéseket rak ki?
Figyelt kérdés
Párommal itt ismerkedtünk meg és van egy pár ilyen kérdésem, egyébként izgat a téma, de még nem hoztam fel neki. Félek, hogy megnézi a telómat és kiábrándul belőlem. Kidobnátok?2023. febr. 19. 18:24
1/7 anonim válasza:
Idiotákkal egy randiig se jutnék el. Nálam már itt kezdődik az egesz kérdéskör. Es be is végződik.
2/7 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van valami dilije: álszent majom lenne az, aki azt mondaná magáról, hogy "Én szent vagyok!".
Úgyhogy szerintem, ha normálisan adagolod neki be, megegyeztek, hogy kinek mi a hepije, mikor kinek elégítitek ki a dilijét, akkor nem lehet gond.
3/7 anonim válasza:
Beszereznék neki egy sztómazsákot, meg egy üveg 20%-os ecetet, aztán édesen vigyorogva a nyakàba önteném a tartalmukat. Lehet szagolni.
4/7 anonim válasza:
Én mondjuk nem nézegetem a kedvesem telóját, de ha ez aggaszt törölni tudod a saját kérdéseim pontban.
5/7 anonim válasza:
Hát, ha te vagy az a nyomorult savanyú lábszagos csávó, akkor remélem, sose hagy el a csajod, és befejezed végre a kulturális szennyezést, amit eddig végeztél itt.
6/7 anonim válasza:
Megdöbbennék hogy milyen alacsony az IQ szintje.
7/7 anonim válasza:
Lehet, felszínes dolog, de ott lenne nekem vége, ahogy ez kiderülne. Akkor is, ha (főleg ilyen puruttya módon) fetisiszta, akkor is, ha nem, hanem csak ilyen hülyeségekkel trollkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!