Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog volt ez az exem részéről? Kinek mi a véleménye? Ki hogy viselkedne ez után vele, ha megkeresne egyáltalán az ott maradt cuccaim miatt?
Valentin napon egy virággal bocsánatot kértem a messengeren való, szakítás után összedurranásokért, viselkedésemért. Úgy döntöttem személyesen letisztázom, bocsánatot kérek, majd ha kell akkor elhozom a cuccaim tőle és lezárom teljesen a dolgokat. A virágot nagynehezen elfogadta, majd rövid séta is volt beszélgetve, de már úton volt a barátnője kocsival. A lakás előtt az utcán álltunk, megérkezett a barátnője kocsival. Ekkor rákérdeztem, hogy a cuccaim odaadná-e... "Majd elpostázom, most mennem kell"
Beszállt a kocsiba és padlógázzal elhajtottak én meg kullogtam a járdán, mint egy utolsó kivert f*sz... Természetesen azóta sem írt, hogy mi a címem és hogy küldené.
15/16:
Nem puncsolni mentem, hanem egyrészt egy bocsánatkérést akartam letudni, meg elmondani neki ami bennem van. Kinek képzelném magam még is? Senki sem mondta, hogy dobja el a programját, csak tudod online szakított és arra sem volt méltó, hogy személyesen legalább megbeszéljük, ha nem is a békülést, akkor a hibákat, hogy miért lenne jobb külön, de hát ilyen világot élünk, hogy azzal akivel együtt volt a szakítást nem a szemébe mondva kell megbeszélni, hanem ott az internet igaz! Gyáva szar dolog ez, nekem ez a véleményem, de én legalább megpróbáltam elmondani neki a dolgokat és nem online, hanem személyesen.
Az egyik exem hasonló szituban kirakta a cuccaim az emeletre a lépcsőházba a lift elé. Személyes adatokat tartalmazó iratokkal eggyútt (adóbevallás). Onnam tudtam meg a szomszéd megnézte az iratolat szólt a csajnak az meg elküldte a picsába. Szerencsére ismerősöm volt FBon a nő,rám irt a cuccaomat bevitte a lakásába menjek érte
Utána 6 hónapig ott is volt a cuccom a csajjal is cuccoltam és a nejem lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!