Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Crv kérdése:

Szerintetek normális dolog volt ez az exem részéről? Kinek mi a véleménye? Ki hogy viselkedne ez után vele, ha megkeresne egyáltalán az ott maradt cuccaim miatt?

Figyelt kérdés

Valentin napon egy virággal bocsánatot kértem a messengeren való, szakítás után összedurranásokért, viselkedésemért. Úgy döntöttem személyesen letisztázom, bocsánatot kérek, majd ha kell akkor elhozom a cuccaim tőle és lezárom teljesen a dolgokat. A virágot nagynehezen elfogadta, majd rövid séta is volt beszélgetve, de már úton volt a barátnője kocsival. A lakás előtt az utcán álltunk, megérkezett a barátnője kocsival. Ekkor rákérdeztem, hogy a cuccaim odaadná-e... "Majd elpostázom, most mennem kell"

Beszállt a kocsiba és padlógázzal elhajtottak én meg kullogtam a járdán, mint egy utolsó kivert f*sz... Természetesen azóta sem írt, hogy mi a címem és hogy küldené.

2023. febr. 17. 10:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem én szakítottam. Igen azért mentem oda, hogy lássa, hogy tényleg szerettem őt. Sajnos volt amikor meggyanusított, hogy csak a szex miatt vagyok vele stb. Meg más egyebekkel is, mintha nem hitt volna sosem annak amiket mondtam neki. Lehet baromság volt odamenjek, de én már csak ilyen hülye vagyok.
2023. febr. 17. 11:57
 12/19 anonim ***** válasza:
De, te szakítottál. Hát nem is én:D Ti ketten szakítottatok. Ő is sztakított. Nem azt mondtam, hgoy te kezdeményezted a szakítást:D
2023. febr. 17. 11:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ő szakított veled, nem akar többé kapcsolatot veled. Elvihetted volna a holmidat, de te arra használtad a találkozást, hogy megpróbáld visszahódítani. Őt meg idegesítette, mert azt akarta, hogy gyorsan szedd össze a holmidat és menj el, sose lásson többet. Nyilván a barátnőjét is azért hívta már, hogy el tudjon szabadulni tőled. Kicsit már talán menekülni is akart tőled, és dühös volt, hogy nem érted meg, hogy NEM AKAR KAPCSOLATOT.
2023. febr. 17. 12:04
 14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, veled is egyet értek. Nehéz nem az ember szívére hallgatni ilyenkor és én mindig is olyan voltam, hogy a problémákat először megoldani és rendezni próbálom.
2023. febr. 17. 12:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kinek képzeled magad, hogy azt gondolod, azért mert vettél egy virágot és személyesen mész oda puncsolni, máris dobnia kellene miattad bármelyik programját. Ebben az esetben sztem azt kellett volna regálno, : "értem, köszi, megírom a címemet akkor" és utána akkor írni, ha nem küldete még el a csomagot.
2023. febr. 17. 14:20
 16/19 anonim ***** válasza:
A 2#-essel nagyon egyetértek: ez értelmetlenség volt. Le kell ezt az egészet zárni, és oké, élje mindenki az életét.
2023. febr. 17. 14:27
 17/19 A kérdező kommentje:

15/16:

Nem puncsolni mentem, hanem egyrészt egy bocsánatkérést akartam letudni, meg elmondani neki ami bennem van. Kinek képzelném magam még is? Senki sem mondta, hogy dobja el a programját, csak tudod online szakított és arra sem volt méltó, hogy személyesen legalább megbeszéljük, ha nem is a békülést, akkor a hibákat, hogy miért lenne jobb külön, de hát ilyen világot élünk, hogy azzal akivel együtt volt a szakítást nem a szemébe mondva kell megbeszélni, hanem ott az internet igaz! Gyáva szar dolog ez, nekem ez a véleményem, de én legalább megpróbáltam elmondani neki a dolgokat és nem online, hanem személyesen.

2023. febr. 17. 16:03
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

Az egyik exem hasonló szituban kirakta a cuccaim az emeletre a lépcsőházba a lift elé. Személyes adatokat tartalmazó iratokkal eggyútt (adóbevallás). Onnam tudtam meg a szomszéd megnézte az iratolat szólt a csajnak az meg elküldte a picsába. Szerencsére ismerősöm volt FBon a nő,rám irt a cuccaomat bevitte a lakásába menjek érte

Utána 6 hónapig ott is volt a cuccom a csajjal is cuccoltam és a nejem lett

2023. jún. 13. 17:31
 19/19 A kérdező kommentje:
Az igen :)
2023. júl. 19. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!