Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha volt egy jó kapcsolatod, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volt egy jó kapcsolatod, a másik is rendes volt és megbecsült, de valahogy kiszerettél belőle és szakítottál, annak mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt döntötted el, hogy szakítasz? Honnan tudtad, hogy ez lesz a jó döntés, és hogy nem érdemes küzdeni? A másik hogy fogadta?
2023. febr. 14. 14:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%
Oka: rendes, megbecsül.
2023. febr. 14. 14:24
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
#1 ez hogy lehet ok a szakításra?
2023. febr. 14. 14:39
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Én soha nem voltam így és másokat sem értek. Hogy tudtok kiszeretni, pláne szakítani olyan emberrel, aki rendes veletek, mindig azt lesi, mivel tehetne boldoggá? Én eddig csak a szart kaptam mindenkitől és most van egy másfél éves kapcsolatom amiben végre meg vagyok becsülve és rendes, odaadó a párom. Mindennél jobban szeretem őt, soha nem szakítanék vele. De van aki ugyanezt megkapja de jaaaj ez unalmaaas nekem az izgalom keeell meg hogy megcsaljanak...
2023. febr. 14. 14:46
 4/17 anonim ***** válasza:
36%
#2 Kérdezd a nőket
2023. febr. 14. 15:01
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Nő vagyok, és nem szeretek ki a velem jól bánó, engem megbecsülő, vonzó páromból ennek már 10 éve.
2023. febr. 14. 15:14
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Nő vagyok és én is abból szerettem ki, aki szart a fejemre és paraszt módon bánt velem.

#5 szerencsés vagy

#4 te valószínűleg jól át lettél ejtve egy szar indokkal, vagy nagyon rossz helyen keresgélsz

2023. febr. 14. 15:18
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Papucskodott alámrendelte magát, a szexet megutáltam vele mert nem volt domináns.
2023. febr. 14. 17:24
 8/17 anonim ***** válasza:
62%

Az elején minden jó volt vele, ahogy annak lennie kell. De egy idő után rá kellett jönnöm, hogy ő nem az a mindig boldog, mosolygós ember, mint akinek én megismertem. Lényegében mindig voltak aktuális parái, amiket velem beszélt meg, én próbáltam rajta mindig segíteni, de egyszerűen nem sikerült megnyugtatnom, újra és újra előjöttek ugyanazok a gondok. Ezek nyilván egy idő után vitákat szültek, és egy idő után megfogalmazódott bennem, hogy én nem ilyen életet akarok élni. És hangsúlyozom, nem azzal volt a bajom, hogy vannak parái, hanem a folyamatos veszekedéssel.

A lényeg, hogy ő rendes volt velem majdnem végig, megbecsült, de egyszerűen elmúlt a szerelem a részemről. Ezután még több mint egy évet próbáltam visszahozni a tüzet a kapcsolatba, de nem sikerült. Nagyon nagyon nehéz volt elengednem, de tudom, hogy vele sosem lettem volna boldog, ebben biztos vagyok. Szimplán csak nem illettünk össze, van ilyen, ez esetben ez a legjobb döntés. Ő a szakítást jól fogadta, számított rá, azóta pedig nagyon boldog az új párjával, szóval happy end:)

Bocsi ha kicsit hosszú lett, próbáltam nem túl nyújtani a dolgot, de mindenre kitérni.

2023. febr. 14. 17:27
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Amikor már nem is bírtam vele lefeküdni sem, és kezdtem azt is utálni ha csak levegőt vesz, valójában már csak tűrtem magam mellett, ekkor kezdett érlelődni bennem a szakítás gondolata, talán par napos volt csak mire oda is eljutottam hogy amúgy ha egyedül eletképtelen is vagyok azaz ki kéne vennem másgol albit, nincsenek erre millioim(kaucio ez az), de én akkor is kiszállok, ha utcán kell kezdenem.

Elkezdtem megbeszélni vele hogy ha engedi pàr honap alatt felretennék lakbérre addig maradnék de amúgy én nem szeretném folytatni.

A másikat meglepte, de tele volt szeretettel sajnálta hogy igy döntöttem azt mondta nekem hagyja az albit ő mint férfi neki könnyebb uj életet kezdenie mert pl neki szülei is vannak, nekem nincsenek.

Rám hagyta az albit is meg az ingoságainkat sem vitte el. És akkor is segített, sőt ma is segitene ha bajban lennék.

De én is ilyen rendes vagyok mint ő. En sem kérek sebkitol semmit soha vissza es annak akit szeretek az utolsóimat is neki adnám.

Valójában ilyen kapcsolatunk volt, atlagon felüli.

De sajnos amit írtam szerelem nélkül meg kémia nélkül nem ez nem megy. Érdekből meg nem maradok kapcsolatokban. Csak azért mert vki rendes jó vag, anyagilag segít. Nem vagyok erdekkapcsolatos. Azt nem birom.

7.voltam

2023. febr. 14. 17:32
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Aki ki szeret egy ilyen emberből, ott komoly érzelmi problémák vannak az adott emberrel, nekik meg az izgulas, a feltekenykedes kell sok esetben, hogy ne legyen 100 százalék az érzelmi biztonság a kapcsolatban, mert akkor “izgalmas”, akkor “bizsergetos”. Na, engem háromszor dobtak így, hogy rendes, kedves, cuki, odaadó vagyok. Végre a negyedik párom tudja, hogy ez egy becsulendo és értékes dolog.

24N

2023. febr. 14. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!