Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha eddig az összes barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig az összes barátnőm szakított velem,akkor valószínűleg velem lehet a baj?

Figyelt kérdés

Úgy értem az összes lány akivel összejöttem egy idő után,mindegyik szakított velem.

Akkor logikusan nem az összes lánnyal van valami probléma,hanem az én hibám.

2023. febr. 11. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Én férfi vagyok és én szakítottam eddig az összes barátnőmmel. Lehet velük is volt valami probléma, de velem is van, mégpedig hogy kötődési és elköteleződési problémáim vannak. Én voltam az, aki szakított, mégis velem van a probléma azt gondolom.
2023. febr. 11. 11:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nagyon ragaszkodó, nehezen szakít, minden probléma ellenére is, esélyes, hogy mindig ő lesz kirakva.

Ha meg valaki azért szakítgat sűrűn, mert felkerült a barátnőjére +2kg, érthető, hogy csupa csalódott nő lesz miatta.

2023. febr. 11. 11:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem nics kötődési/elköteleződési problémám.

Hűséges is vagyok.

Nem iszok bulizok,nem dohányzok,nem drogozok

Dolgozom, egyedül élek nem vagyok anyuka kicsi fia se

De valahogy mindig szakítanak velem

2023. febr. 11. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Az is lehet, hogy szinteden felül választasz
2023. febr. 11. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kettőn áll a vásár.

Pl. Ez is lehet: ha mindig ugyanazt a hibát ismetelgeted párválasztásban, akkor nem várhatsz más kimenetelt.

Önismeret, barátom, önismeret.

2023. febr. 11. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#3:

Lehet hogy van valami hasonlóság a nők között akiket választasz.

Tudat alatt valamilyen sémát követsz.

A másik meg az, hogy mindig mindenkitől van szebb, jobb, okosabb, gazdagabb, fiatalabb, érdekesebb, maximalistább és még sorolhatnám tovább. Ha valaki olyan típus az nem fog könnyen megállapodni, hanem mindig keres egy szebbet, jobbat...., így te is lecserélhető vagy.

Lehet hogy te pont ilyen nőket fogtál ki.

De az is lehet, hogy a te személyiségedben van valami ami miatt továbbállnak a csajok. Ezt így ismeretlenül senki meg nem mondja neked.

Vannak olyan emberek akiknek már az is baj ha túl kiszámítható vagy, nem történik semmi izgalmas, semmi új dolog, mert ilyen a személyiséged, így unatkozhatnak melletted (nem mintha arról kellene szólnia egy párkapcsolatnak hogy az egyik folyamatosan élményekkel szórakoztassa a másikat, különben el lesz hagyva. De sajnos egyre több ember így működik.)

2023. febr. 11. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
17%
Farkad mekkora? Meddig bírod a szexet?
2023. febr. 11. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
13%
Valószinűleg nem tudod őket úgy megb@szni, ahogy nekik kellene. Ellenkező esetben az ördög mellett is kitartanak. Lehet, hogy ez a válasz igen le van egyszerűsítve, de kb ez a lényeg. De majd a gyakoris nők úgyis megcáfolják😂
2023. febr. 11. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel indokolták a szakítást? Ha többen is ugyanazt mondták, az egy támpont lehet. Téged hibáztattak?
2023. febr. 11. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!