Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valószínűleg hirtelen haragból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg hirtelen haragból letiltott 1 hónapja, mikor old fel?

Figyelt kérdés

Elkezdtem neki sorolni a problémáimat, néha kicsit mondjuk durva voltam, már bánom. Megnézte őket, majd csak úgy letiltott. Semmi “szia” vagy bármi egyéb. Tudom, hogy kiakasztottam, de attól még miért így kell intézni a dolgokat?

Makacs, mint az állat szóval el tudom képzelni, hogy azt várja én keressem meg így vagy úgy és rohanjak utána. Mondjuk az eset után kerestem telefonon, de nem reagált.

Ez akkor így vége? Vagy ez most milyen vég, ha szó nélkül lelép?

24/L

2021. jan. 9. 13:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónapja letiltott, a telefonra nem reagál. Ezek után tényleg nagy kérdés, vajon vége van-e.
2021. jan. 9. 13:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a fő kérdés. Tulajdonképpen nem is érdekel már csak zavar, hogy le vagyok tiltva..
2021. jan. 9. 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Őt viszont nem zavarja. Engedd el. Foglalkozz mással.
2021. jan. 9. 13:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenébe, ő már rég más után nézelődik.

Lehet, hogy végleg letiltva maradsz.

2021. jan. 9. 13:54
 5/13 A kérdező kommentje:
De ez amúgy miért megy csak így nála? Fel se tudom fogni..
2021. jan. 9. 14:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég egyértelműen jelezte, hogy nem kíváncsi rád. Mi több kell még neked, hogy ezt megértsd és elfogadd?

24L

2021. jan. 9. 14:04
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
Ha te no vagy, akkor is a magad modjan zaklatod.
2021. jan. 9. 14:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kár érte
2021. jan. 9. 14:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ember nem véletlenül tilt le valakit. Ő ezzel jelezte, hogy a továbbiakban nem kíváncsi rád. Fogadd el.
2021. jan. 9. 14:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószinűleg fel fog, de ne zavarjon. Pár hónap szokott lenni ilyen esetekben.
2021. jan. 9. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!