Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent ha egy iphone...

Mit jelent ha egy iphone letiltott? Valószínűleg lopott, vagy más miatt is le lehet tiltva?

Figyelt kérdés

Venni akarok egy ipodot, de lehet, hogy olcsóbb, ha veszek egy letiltott iphone-t, azt is használhatom wifizni, és zenéthallgatni.

Egy kereskedésben láttam letiltott iphone-t, gyanakodjak rá, hogy lopott? Van esetleg mód rá, hogy utánanézek?

2018. nov. 26. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy találták, vagy nem fizették.
2018. nov. 26. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha letiltott, akkor be se tudod kapcsolni, nem érdemes ilyet megvenni. Augusztusban, Sziget után aluljárókban árulták a külföldiek elhagyott iPhone-jait, de azok se működtek két napnál tovább.
2018. nov. 26. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs pénzed megvenni, de apple cucc kell. Gratulálok! Nem hogy vennél egy másik márkát, azok jobb árban is megverik tudásban az Apple-t, csak nézz utána.
2018. nov. 26. 23:18
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Egy letiltott i-phon max levélnehezéknek jó. Az ilyeneket alkatrésznek veszik. Másrészt az i-phon on azt a kib###ott almát kell megfizetni. Más gyártók fele annyiért jobb hardvert adnak. Érdemes lenne kicsit utánna olvasnod. Tudod google a barátod.
2018. nov. 26. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:

4es, ha nem a hardverrel jönnél, még igazad is lenne...mert ha a legfrissebbeket nézzük, akkor hardverben igencsak veri a mezőnyt...ezt is írja a gugli...az, hogy van-e olyan jó eszköz olcsóbban, az igaz.

és amúgy igen...tiltott iPhone addig fog működni, ameddig akitől ellopták, nem használt jelkódot, és így nincs szükség gyári visszaállításra.

visszaállítás után viszont kérni fogja az Apple ID-ját az előző tulajnak, anélkül be sem fogod tudni aktiválni, tehát lesz egy levélnehezéked valóban.

2018. nov. 27. 07:48
 6/10 A kérdező kommentje:

#4 Használtam már ipodot, és nekem jobban bejött, mint a többi zenelejátszó. Van philipsem is, nem egy jól kitalált konstrukció. A sonyk tetszenek, de az is drága, másrészt olyat szeretnék, ami közvetlenül tud letölteni podcastokat.

Tudsz ilyen zenelejátszót, ami nem apple?

2018. nov. 27. 08:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó de az elején iphont írtál így Én telefon/tablett-re gondoltam. Az ipeddel még nem volt dolgom, de ha mindenképp az kell csak üzletdől, mert nagyon meg lehet szívni vele.
2018. nov. 27. 09:12
 8/10 A kérdező kommentje:

tudom, hogy csak segítő szándékból írtál, de ha elolvasod azt a három sort amit írtam, akkor nincs félreértés. :D

"Venni akarok egy ipodot, de lehet, hogy olcsóbb, ha veszek egy letiltott iphone-t, azt is használhatom wifizni, és zenéthallgatni."

2018. nov. 27. 09:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó jó. Igazad van de hát az ember nem mindig józan.
2018. nov. 27. 16:15
 10/10 A kérdező kommentje:

:D

Mindenesetre köszönöm mindenki válaszát, sokat segítettetek, kerülni fogom az ilyen típusú hirdetéseket.

2018. nov. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!