Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan tetted tul magad az exeden?
2020 januarban szakitottam, es elkoltoztem.
Duhos vagyok maig napig azert, ahogy bant velem es kihasznalt. Gyulolom emiatt.
5 evig voltunk egyutt, elso kapcsolatom volt.
Nektek mennyi ido volt mire vegleg le tudtatok zarni, el tudtatok engedni?
Ugy erzem lezartam, nagyon haragszok ra de sokszor ramjon hogy hisnyzik es gondolok ra mi lehetett volna ha visszamegyek hozza.
Nektek mennyi ido volt? En vagyok csak ennyire gyenge erzelmileg?
Volt egy 1 éves kapcsolatom fiatalon, 19-20 évesen. Nagy csalódás volt, valamilyen szinten trauma is. Nagyon csúnya véget ért. Sok probléma volt vele, emiatt sokat veszekedtünk, a végén megcsalt, aztán megütött mikor szakítottam, fenyegetőzött, érzelmi zsarolással próbálkozott stb. Megkönnyebbültem, felszabadultam mikor elhagytam, viszont sokáig nagyon féltem újra férfit közel engedni magamhoz, a szívemhez.
Így 2 évig még csak nem is randiztam, egyedül voltam. Ez után kezdtem el újra ismerkedni. Egy ideig Nem lett komolyabb kapcsolatom, csak pár kezdemény, de ezek max pár hét után véget értek, nem illettünk össze egyikkel sem, nem jöttek az érzelmek sem.
Végül 24 évesen talált rám újra a szerelem. 1,5 év után Össze is házasodtunk. Ma már 13 éve vagyunk együtt:)
le a kalappal itt az ilyen szívtelen emberek előtt :D Nagy kóklerek vagytok, meg álszentek hogy ilyen rövid idő alatt tovább léptek, gondolom a tipikus kapcsolatfüggő egyének vagytok akik mind1ki csak üssön meg 1 mércét alapon párosodtok, így nem csodálom ha úgy váltotok partnert mint zoknit... de egyben irigyellek is titeket, mert nem mentek végig azon a poklon amin mi, az idióta szenvedélyes barmok megyünk át, akik tényleg odaadták a szívüket és cserébe csak azt kapták hogy megtaposták :)
Én kemény férfinak hittem magam, akinek csakis saját maga fontos, és mindenki másodlagos, és aki a jég hátán is megélne akár egyedül, legalábbis eddig így ment minden. És végül az derült ki hogy egy sírós kislány vagyok inkább. Hát ez nagyon gáz...
Pszichopaták szoktak "lezárni" emberi kapcsolatot, ugye mivel nincsenek érzéseik, nem is kell nagyon erőlködniük a lezárással, ami nincs azt amúgyse lehet lezárni, de azér menőznek vele. Csak az a ciki hogy aztán másokra is ezt a felfogást akarják ráerőltetni.
Nem kell semmit lezárni, se elengedni, ha majd aktualitását veszti a dolog, magától megszűnik. Azon fogsz csodálkozni jéééé, ezen meg mit lehetett szeretni egyáltalán, vagy átalakul barátsággá. Az hogy ez mennyi idő után jön el, az mindenkinél más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!