Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A legjobb haverom miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb haverom miatt hagyott el a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több mint 10 éve a legjobb barátomnak tartottam! A csajjal meg 2 évet voltam egyutt..Szerintetek legyen bosszú vagy ne? Megéri ezért balhezni?
2023. jan. 25. 21:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
En nem balheznék. Feldolgoznám magamban hogy volt egy csalfa nőm, meg aljas "barátom". Jobb is hogy megszabadultam tőlük.
2023. jan. 25. 21:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak lépj tovább! Új barátnő, új legjobb barát!
2023. jan. 25. 21:30
 3/18 A kérdező kommentje:
Ezek után nehez bízni barkiben is
2023. jan. 25. 21:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ketten szúrnak egyszerre hátba az tényleg kegyetlen lehet.

De nem tudsz mit tenni, minden próbálkozásod maximum kinevetik.

Hagyd őket, megérdemlik egymást.

2023. jan. 25. 22:04
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Isten ments!

Hagyd, örüljenek egymásnak, te meg ezentúl senkit ne engedj magadhoz túl közel. Sose bízz senkiben, előbb helyezném az életem egy kóbor macska mancsába, mint egy ember kezébe.

2023. jan. 25. 22:37
 6/18 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom elengedni és nem csinálok semmi balhét. Akármennyire is szeretném őket szétverni.. de igazgatók van nem ér annyit..
2023. jan. 25. 22:56
 7/18 A kérdező kommentje:
Igazatok*
2023. jan. 25. 22:56
 8/18 anonim ***** válasza:
92%
Velem pont ez volt. Elengedtem a dolgot. Könnyebben ment, mint hittem. Azóta ők azétmentek ( csúnyán), én meg férjhez mentem. Kb 4 évig nem volt belsőséges baráti kapcsolatom, aztán ez is helyre állt. Ez 20 éve történt velem.
2023. jan. 25. 23:06
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy tényleg kemény lehet, hogy az a két ember árul el, akikben a legjobban megbíztál. Teljesen érthető, ha ezek után nem lesz bizalmad az emberek felé
2023. jan. 25. 23:10
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem normális az aki ezt képes megtenni amúgy.. nagyon szemtelenek voltak mind ketten .. 2 hete történt az egész... És csak akkor nagyon szar ha egyedül vagyok, pl amikor lefekszem, vagy amikor dolgozom..
2023. jan. 25. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!