Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Melyik út volna a helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik út volna a helyes?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy 7 éve tartó kapcsolatban vagyok benne.

Akkoriban egyetemre járt abban a városban ahol én dolgoztam. Így a vendéglátó egységben ismertük meg egymást. Én továbbra is a "szakmámban maradtam", csak egy 40 km-rel lévő étteremben. Ő pedig kibukott az egyetemről.. egy darabig lézengett, majd hazament 350 km-re az édesanyjához mert meghalt az édesapja. Onnan nem jött vissza. Ott vállalt munkát egy műhelyben, aztán pedig az ottani egyetemre ismételten beiratkozott. Távkapcsolatban vagyunk. Szexualitás nincs így. Szinte sosem találkozunk. Én még ragaszkodom, de ő már nem. Nyíltan megmondja. Nem tudja már mit érez. Ha szakítani próbálok akkor sem tart vissza, de 2 nap múlva a fülemet rágja. Azt mondja ez olyan székely szerelem, egyszer mondta szeret, ha változik szól. De nekem ez nem elég. Azt mondja attól a gondjaink nem oldódnak meg hogy azt mondja szeret. Azt mondja nincs kedve nekem írni se, hazajönni szívesen jönne hozzám de írni nem. Nem is ír soha. Azt akarja mondjak fel.. költözzek fel, hagyjak itt csapot papot. De ő ezért semmit nem ad. Nem ad egy kis érzelmi bíztatást. Semmit. Azt érzem megtürt személy vagyok mert semmiben sem lehet különálló véleményem. Én szeretem őt, de ebbe fogok belehül.yülni. Nem mondhatok el neki semmilyen szívfájdalmam mert a válasz mindig az hogy másnak is vannak gondjai.

Tudom hogy szakítanom kéne... vagy csak én látom így?

2023. jan. 25. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi..pazarlod az idődet, ahelyett, hogy keresnél mást idővel. Ő egy gyenge jellemű ember, soha az életébe nem fog szakítani veled, ezt a döntést neked kell meghoznod/meglépned majd.
2023. jan. 25. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennek már rég vége, csak senki se meri kimondani.
2023. jan. 25. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bazsd ki a picsaba, tiltsd es ne foglalkozz vele. Ez nem kapcsolat meg tavkapcsokat se,sot baratsagnak se lehet mondani csak ismeretsegnek... Jobbat erdemelsz o meg csinaljon amit akar. F/29
2023. jan. 25. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Jól látod. Szakítanod kéne. Ennek így semmi értelme.
2023. jan. 25. 12:20
 5/6 anonim válasza:
100%

Most lehet ez nagyon nyers kérdés lesz, de szerinted feltűnne neki ha nem írnál neki többet?

Abból amit leírtál ez tényleg nem több egy szimpla ismeretségnél így mindenképp szakítanod kéne. Én a helyedben vagy felhívnám és összeszedetten elmondanám neki hogy nem látom értelmét a folytatásnak és inkább járjuk a magunk útját vagy ha ez nehéz akkor írd meg neki egy szépen összeszedett levélben (online) ugyanezt.

Egészen biztos hogy találsz később egy olyat aki mindazt amit adsz viszonozni fogja, de ebbe a “kapcsolatba” tényleg kár több energiát belefektetned, illetve időt ölnöd és elvenni magad elől a lehetőséget hogy stabil lehessen az életed.

26f

2023. jan. 25. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ő már rég levált rólad. Hogy nem tűnik ez fel?
2023. jan. 25. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!