Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy zaklató nőverő már 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy zaklató nőverő már 2 hétvégén is békén hagyott, kezdhetek reménykedni, hogy túl lépett?

Figyelt kérdés

Január 2. hetében még megakart ölni, rendőrség is kellett majdnem.

Ezután, még azon a héten még rámtapadt az utcán vádolni faggatni hogy csalom e. Megint majdnem rendőr kellett de elment.

Jan 3.hetében lakásomon zaklatott, vádolt volna ismét megcsalással. Előtte a munkahelyemen is keresett. Aztán elment.

Jan 2. és 3. hetének hétvégéin békén hagy.

Most jan 4.hete van. A héten még nem zaklatott. Latszólag csend van. Még nem merek hétvégén otthon aludni, csak rokonoknál. Ennek 3.hete hogy hétvégéken nem merek otthon lenni.

De nagyon kellemetlen, hogy nem lehetek otthon. Ezen a héten be merjem vállalni hogy végre otthon tölthetem a hétvégémet nyugodtan, vagy várható, hogy még zaklatni fog?

Vagy datumokkal

Jan 10-én még meg akart ölni, jan 11-13 közt rámtapadt az utcán, jan 20-án zaklatott a lakásomon, a héten még semmi. De mégcsak szerda van.

2023. jan. 25. 08:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szereltess kamerát a bejárati ajtód fölé. Nem olcsó mulatság de legalább felveszi ha valaki szét akarja verni az ajtót. Vagy jó hangos riasztó kell, ami megszólal ha rád akarja törni az ajtót. Gondolom ha megszólalna a riasztó inkább elmenne, mert akkor odagyűlnek a szomszédok és akkor vannak tanúid.
2023. jan. 25. 11:17
 12/27 A kérdező kommentje:

Most fel kellett volna vennem?

Telefonon fenyegetett hogy megöl, szét volt durranva az agya. Hülye lettem volna kimenni.

A fenyegetésre nem mozdulnak meg sem a 112 sem a rendőrök.

Amúgy megesett hogy személyesen szaladtam be a rendőrsegre is mikor elszabadultam tőle, azt fel kellett volna venni.

Bemegyek, az info pultos unott fejjel közli hogy nincs bent illetékes üljek, várjak. Erre ő bejött utánam az előtérbe hogy nála van a telom menjek ki vele, visszaadja.

Kimentem visszaadta, besz.rt a rendőrségtől igy haza tudtam aznap menni.

De mivel nem történt testi sértés így a feljelentést is ejtenék!

Csak személyi szabadság korlatozása van, fenyegetések, a testi bántalmazást meg jóhogy elkerülöm, elszaladok, ha kell, kimászok egy ablakon is, vagy bezárkózom. A rendőrség sak azzal foglalkozik ha màr üt ver öl. Csak épp akkor nem fogja hagyni hogy trécseljek a rendőrökkel.

2023. jan. 25. 11:20
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy nem tudsz feljelentést tenni. Szépen bemész a rendőrségre és feljelentést teszel, és ezt közlöd az exeddel is.
2023. jan. 25. 11:23
 14/27 anonim ***** válasza:
74%
Fake kérdés. Rendvédelmi dolgozó vagyok, ennél kevesebb okkal is vonulni kell. Ellenkező esetlen az ügyészség kötelességszegés miatt marasztal el keményen.
2023. jan. 25. 11:26
 15/27 A kérdező kommentje:

Olyan van hogy amiert nem történt testi bántalmazás, eng le se sz.rnak!

Fogadjak testőrt senki nem fog 0-24 velem mászkálni aki rendőr, hogy ne verjenek agyon! Ezt vilagosan elmondták!

A másik meg ha meg is verne es korházban lennék kapna vmi felfüggesztettet maximum.

2023. jan. 25. 11:27
 16/27 anonim ***** válasza:
94%

A telefonra ingyen letölthetsz hívásrögzítőt, illetve ha szemelyesen van ott, bekapcsolhatod a hangrögzítőt. Amugy elég farok rendőrök, nekem mindig kijöttek.

A gazspray jó ötlet, illetve ha tudod kerüld az olyan helyeket ahol nincsenek emberek.

2023. jan. 25. 11:28
 17/27 A kérdező kommentje:

Már bánom azt hogy nincs hanghívás rögzítőm

A 112 és a rendőrség is elkuldott aznap melegebb éghajlatra srgitseg nélkul amikor a városban körözött engem azzal hogy megöl!

Telefonon fenyegeti? Igen. Nem kell felvenni a telefont.

Ennyi volt.

2023. jan. 25. 11:29
 18/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! A legjobb szándékkal írom, hogy inkább egy nőtámogató szervezettől kérj segítséget (NANE pl.), akiknek tényleg van ebben tapasztalatuk, és ne itt. Nézz szét, milyen válaszokat kaptál, tipikusan álodzathibáztató a legtöbbje, akárcsak a rendszerünk: mi a te hibád, mit csinálsz, nem csinálsz, és megy a kötöszködés, hogy olyan nincs...

Ők sok hasonló esetet láttak már, nyilván több gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek abban, hogy mivel tudod magad megvédeni egy ilyennel szemben, ha már az állam nem fog, és nem ülhetsz mindig valaki nyakán, neked is élned kell az életedet, mert itt te vagy az áldozat, egy elmebeteg ember áldozata, akivel a rendszer nem tud/akar mit kezdeni!

2023. jan. 25. 11:32
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább most kezdj el félni. Majd, ha legkevésbé számítasz rá, akkor feltűnik.
2023. jan. 25. 11:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

17

2 perc alatt letöltötten egy ingyenes automata hívásrögzítőt egy vacak telefonra.

A NANE-t én sose értem el, a Patent ami hasonló, egyből felvette.

A hangfelvételt el kell fogadnia a rendőrségnek! Más kérdés hogy 1-2 év mire bármit is lépnek, addig meg bármi történhet (tapasztalat)

2023. jan. 25. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!