Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan exetek akit evek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan exetek akit evek ota nem lattatok de meg mindig gondoltok ra?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 22:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Van -_-
2023. jan. 15. 22:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Van -_-
2023. jan. 15. 22:34
 3/19 A kérdező kommentje:
Es milyen gondolatok ezek?
2023. jan. 15. 22:34
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
Persze. Hogy talán már meghalt. Eddig időnként előkerült, de már 3 éve nem adott életjelet magáról.
2023. jan. 15. 22:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jó lenne vele lenni. o_o'
2023. jan. 15. 22:57
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Több mint 10 éve de random elő szokott jönni mert nincs senkim. De van köztünk 100km szerencsére így nagyon csekély az esély rá, hogy valaha összefutnék. Nem tudom milyen hatással lenne rám, nem szeretném megtudni.
2023. jan. 15. 23:07
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

mindegyikre...

sőt még arra is aki exem se volt

konkrétan minden napom azzal telik hogy az összes exem eszembe jut, mert szingli vagyok

2023. jan. 15. 23:47
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Van. És az a legrosszabb, hogy nem az ember volt extra, hanem amit képzeltem róla. Annyi időn át tartott fölöslegesen remények között, annyit reménykedtem abban, hogy vége lesz ennek a se veled se nélküled rémálomnak, hogy inkább ennek lettem a rabja. És bár lelkileg teljesen kimerülten végül én vágtam ki az életemből, hogy ne ússzon el minden más az életemben, valahogy nem érzek elégtételt azóta sem. Sokszor álmodok is vele, hogy összejövünk vagy ahogy szexelünk, többször teszek dolgokat annak tudatában, hogy bebizonyítsam, mennyire bánhatja, hogy nem akart velem lenni eléggé, pedig már rég nem látja. Bennem maradt ez a tüske és nem tudom kiverni a fejemből. Lezáratlannak érzem és nem tudom magam túltenni rajta.
2023. jan. 15. 23:48
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Néhány évente bejelentkezik, mikor épp unatkozik. Letiltottam már ezerszer, de mindig feloldottam eddig. Többé nem fogom. 4 év után értettem meg, hogy csak unaloműző voltam mindig is. Én annyira szerettem, majdnem meghaltam. Az életemből 4 év kiesett.
2023. jan. 16. 00:39
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Ezek tini koriak tobbnyire.
2023. jan. 16. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!