Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos tegnap lett vége a 11 éves kapcsolatoknak, de még mindig szeretem!?
Miért kell ennyire istápolni a szülőket? Másokat is érnek veszteségek, egyedül élnek nagyon sokan.
Nekem anyukám 5 éve halt meg sajnos, apum egyedül maradt, nagyon szerették egymást, és nagyon nehezen viselte. Én férjnél vagyok 30 éve, persze sokat voltunk(voltam) apukámnál, de nem költöztem hozzá, boldogult egyedül. Bár apukám is elment, mert komoly szívbetegsége volt 36 éven keresztül, elkapta a covidot, sajnos nem bírta a szervezete. De nagyon szépen éldegélt egyedül is.
Én anyukám is egyedül maradt tavaly óta, de valahogy eszembe sem jutott volna haza költözni, nem tehetem meg.
Mondjuk egyébként sem tudtam volna, mert a párommal már rég, egyetem vége óta együtt lakunk. Elköltöztünk, elkeztük a felnőtt életünket EGYÜTT.
Azért 11 év alatt ezt bőven megoldottátok volna már, ha akartátok volna.. Szintén 11 éves kapcsolatban, 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!