Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sajnos tegnap lett vége a 11...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos tegnap lett vége a 11 éves kapcsolatoknak, de még mindig szeretem!?

Figyelt kérdés
27 vagyok ő 31. Amikor összejöttünk még suliba jártam, ezért nem költöztünk össze, majd utána meg nem volt munkája egy évig, akkor azért, most meg már azért nem tudunk mert időközben apámat elhagyta anyám ezért nem akarjuk egyedül hagyni, náluk meg már régen meghalt apukája, és a testvérei is kirepültek a fészekből, ezért anyuját sem akarjuk magára hagyni. Úgy hogy patt helyzet alakult ki, és hiába szeretem meg ő is engem megrekedtünk egy szinten és ezt így tovább nem folytathatjuk. Csak ez most qurvára fáj...

2023. jan. 14. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Miért kell ennyire istápolni a szülőket? Másokat is érnek veszteségek, egyedül élnek nagyon sokan.

Nekem anyukám 5 éve halt meg sajnos, apum egyedül maradt, nagyon szerették egymást, és nagyon nehezen viselte. Én férjnél vagyok 30 éve, persze sokat voltunk(voltam) apukámnál, de nem költöztem hozzá, boldogult egyedül. Bár apukám is elment, mert komoly szívbetegsége volt 36 éven keresztül, elkapta a covidot, sajnos nem bírta a szervezete. De nagyon szépen éldegélt egyedül is.

2023. jan. 14. 17:44
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Szomorú, hogy a szülők önzésből elnézik, hogy a gyerekek magánélete gallyra menjen.
2023. jan. 14. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Én anyukám is egyedül maradt tavaly óta, de valahogy eszembe sem jutott volna haza költözni, nem tehetem meg.

Mondjuk egyébként sem tudtam volna, mert a párommal már rég, egyetem vége óta együtt lakunk. Elköltöztünk, elkeztük a felnőtt életünket EGYÜTT.

Azért 11 év alatt ezt bőven megoldottátok volna már, ha akartátok volna.. Szintén 11 éves kapcsolatban, 31N

2023. jan. 14. 18:41
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
És mi lenne ha gyerekeitek lennének?
2023. jan. 14. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell itt nyígni, ezt ti választottátok. Másoknak is vannak szülei, akár nagyszülei is, attól függetlenül a párjukkal élnek, mert az a normális. Ahogy írták, ti a szüleitekkel éltek párkapcsolatban. Egészségetekre! Akik meg 11 év alatt nem tudtak összeköltözni, azok nem is akartak.
2023. jan. 14. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!