Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy nárcisztikus tud barát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nárcisztikus tud barát maradni szakítás után, vagy ha újra jelentkezik, az mindenképp azt jelenti, hogy újra többet is akar?

Figyelt kérdés
Megkeresett a volt párom, ő a férfi, elég sok nárcisztikus vonása van, és állítása szerint csak jóban akar maradni. Ezt el lehet hinni, vagy csak akkor jelentkeznek a nárcisztikusok, ha többet is akarnak újra?
2023. jan. 12. 14:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszi, hogy könnyű préda vagy és még hatni tud rád. De ne hagyd magad. Szard le ha megint próbálkozik. 5 voltam
2023. jan. 12. 17:10
 12/25 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam. De nagyon durva, ahogy előadja magát.. komolyan mondom annyira kedves, érdeklődik, kérdezget, figyelmes.. igazából mindig ilyen volt, soha egy szóval nem bántott, csak kb 2 hetente változott nála, hogy épp szeret és velem akar lenni, vagy nem érdeklem egyáltalán.. ezzel készített ki teljesen. Ezért gondolkodtam el, hogy jó ismerősnek esetleg jó lehet, mert tényleg segítőkész, rendes.. csak nem tudom elhinni, hogy pusztán azért keresett meg, hogy jóban legyünk.
2023. jan. 12. 17:20
 13/25 anonim ***** válasza:
71%

"Milyen egy nárcisztikussal a szerelmi viszony? Igazi érzelmi hullámvasút.

A nárcisztikusok kapcsolata mindig 3 fázisból áll: a túlzott felemelés, a leértékelési fázis, és a partner "eldobása".

Nem dobja el teljesen magától áldozatát. Amíg az érdeke úgy kívánja, vagy ameddig az áldozat engedi, „játssza” a „Szeretlek”, „Nem szeretlek” játékot. Mintha semmi sem történt volna, az áldozat szenvedése számára közömbös. „Figyelemmorzsákat” szór, csak annyit, hogy érzelmileg mindig elérhető legyen az áldozat, fedezve ezzel minden szükséges igényét."

2023. jan. 12. 18:52
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Kikészített teljesen, de azért "jó" ismerősnek esetleg jó lehet??

Mivaan?? Ezt te se gondolod komolyan.

2023. jan. 12. 18:58
 15/25 A kérdező kommentje:

Igen, ha érzelmileg semlegessé tudnék válni iránta, akkor jó lenne jóban maradni, ugyanis már "lejöttem" róla, de igazából jobb nem kockáztatni.

13 igen ezt csinálta mindig, ez a leírás rá 100%-ban illik.

2023. jan. 12. 19:07
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

"Igen, ha érzelmileg semlegessé tudnék válni iránta, akkor jó lenne jóban maradni, ugyanis már "lejöttem" róla, de igazából jobb nem kockáztatni."

Olvasd el ezt a cikket, hátha össze áll a kép, miért vágyhatsz a társaságára. Benne van a válasz.

[link]

2023. jan. 12. 19:24
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, úgy érzem hogy túl vagyok rajta, de valószínűleg visszaesnék, ha újra kapcsolatba kerülnék vele bármilyen szinten.
2023. jan. 12. 19:40
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Azért nárcisztikus mert kedves veled? Ezt már tényleg nem értem.
2023. jan. 13. 09:52
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem fejtettem ki hogy mért az, csak feltettem a kérdést. De érdekel kifejtem nagyjából, az elején megvolt a szerelem bombázás (azt hiszem így hívják), aztán rengetegszer eldobott, de kivételével nélkül mindig ő jött vissza, mikor már teljesen kikészültem ettől és nagyon bunkó voltam vele, még akkor is visszajött, nárcisztikushoz illően nagyon helyes, sokat törődik a kinézetével, rengeteget hazudott, átvert, aztán volt sok csenddel büntetés, ha valami miatt összevesztünk, ezt folyamatosan csinálta, az önbizalmam mellette nulla lett, mert ha nem vesztünk össze, minden oké volt épp köztünk, akkor is folyamatosan 2-3 hetente eljátszotta, hogy pár napig/pár hétig közömbös vagyok neki, nem érdeklem, aztán utána hirtelen élete szerelme lettem, stb stb.
2023. jan. 13. 10:08
 20/25 A kérdező kommentje:
És igen, a nárcisztikusokra jellemző az is, hogy nagyon kedvesek, kb behízelgik magukat ezzel a nagy kedvességgel, utána meg érthetetlen módon eldobnak.. aztán visszajönnek..
2023. jan. 13. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!