Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom (L) annyira féltékeny volt a nővéremre, hogy a kapcsolatunk ment rá. Ez szerintetek normális dolog ?
Mindig veszekedett ha pár havonta tesós nap lett volna. Ők amúgy sose jöttek ki sajnos egymással, de a páromon úgy vettem észre ez a helyzet mindig is úrrá lesz rajta.
Utolsó amit pontot tett a dologra, hogy anyum meg a tesóm elmentek kirándulni és minket nem hívtak… ezt szóvá tette,de előtte meg mi voltunk párom meg anyum . Ezért se értettem a kiakadását. Mondta mert biztos utálják és emiatt nem hivtak minket…
Pár nap után hazamentem, barátnőm pedig dolgozott. Hirtelen ötletből elhívott anyum hozzá elmentem.
Tesommal egy ágyban kellett aludnunk , így tudtunk elférni. Este hív a barátnőm és tíz percig vitázott velem, hogy miért egy ágyban alszok a saját tesommal … ő azt szerette volna hogy aludjak a földön inkább .
Ezekből sokszor volt a vita .
Betegesen féltékeny volt a barátnőm a nővéremre és emiatt szakítottunk .
Persze volt több probléma is . Legelején telefon nézegetés, egyszer alvás közben az én nevemben irt tesomnak. Törölgette az ismerőseimet.
3 éve voltunk együtt és legelején óta együtt éltünk, de eddig bírtam. Ő mai napig azt állítja tesóm a hibás mindenért . Egy idősek vagyunk 27 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!