Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a nővel de komolyan?
Úgy viselkedik mint egy tini. Megbeszéltük hogy nem leszünk együtt (az ő kérésére!). Ha rajtam múlt volna már rég a gyerekeim anyukája lenne. De neki nem kellett kapcsolat, neki idő kell hogy "magára koncentráljon".
Az utcán a szemembe se mert belenézni közben "szeretett". A barátai sem tudtak rólunk. Folyamat hazudozik mindent mindenkinek, nekem is. De már nem az a hülyegyerek vagyok aki eszi a szavait. Bújkálva kellett kimennem az utcára hogy nehogy meglássák hogy tőle jövök 😆 közbe nála laktam szinte.
Az exe miatt folyamat hazaküldött szó szerint az ország másik részébe. Aztán mintha mi sem történt volna, visszahívott.
Na most úgy volt hogy barátok leszünk, én elkezdtem továbblépni. Neki ez nem tetszett így már nem is beszélünk. (ez is az ő kérése volt)
Most viszont rámírt, nem tudom mit kezdjek vele már. Elmondom neki szépen, csúnyán hogy ne keressen, nem hatásos.
Letiltom meg minden, de akkor máshogy fog próbálkozni. Kezd elegem lenni. Nem fogom az időmet pazarolni egy ilyen nőre. A pszichológust is miatta kell látogatnom mert olyan szinten szétszedett, hogy szó szerint majdnem belehaltam.
Mit csináljak hogy ne keressen fel újra?
Hova tegyem ezt a nőt?
Már gyerekesnek tartom ami megy...
Tudom hogy neki mindenki figyelme kellett. Viszont ezt pont nem velem kellett volna megtennie. Bár ha belegondolok kurvára megérdemelt minden veszekedést, hisz ő flörtölgetett a szemem előtt :D
A dugópajtit is a szemem láttára hívta el "edzeni" :D
Mindegy
Csak nagyon frusztrál hogy nem tudom levakarni sem magamról
Nem vagyok túl rajta. Fáj hogy hazudott és az is fáj hogy visszarángatna ugyan abba a szarba amibe ő lökött bele. Persze, még érzek valamit. Pszichológushoz járok miatta, hogyne szeretném még. De nekem ez nem ad okot arra, hogy bólogatva szaladjak utána akárhányszor csettint egyet..
Kötődési problémákkal küzdök. Ő ezt folyamat kihasználná. Nem fogom engedni hogy újra tönkretegyem.
Félek hogy elgyengülök, most is hajszálon múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!