Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még vele foglalkoznom ezek után?
Írtad, hogy csúnyán beszélt veled, egyre többet veszekedtetek, "együtt sose mentünk el szórakozni meg semmi ilyen". Plusz megmondta őszintén, hogy már nem úgy érez irántad, mint korábban.
Szerintem azt érdemes átgondolnod, hogy mindez varázsütésre megváltozik-e attól, hogy újra összejöttök, vagy csak ugyanazt a következményt tolod ki időben olyan áron, hogy hagyod, hogy szórakozzon az érzéseiddel, és hagyod magad még egy csalódásba belerángatni -vagy azért, mert maga sem tudja, hogy mit akar, vagy azért, mert (rosszabb esetben) esetleg tudatosan visszaélne azzal, hogy vannak még érzéseid iránta.
Fiatalok vagytok még nagyon, változtok mind a ketten, ez a természetes, hogy nem örökké tartott.
A helyedben megsiratnám ezt a kapcsolatot, és igyekeznék továbblépni.
"Kb eltelt 3 nap ráírtam, viszont tök fura lett, elvileg majd vasárnap beszélünk személyesen hogy akkor most mi legyen, mert neki most programja van, ugyanis házibulit tart. Szóval igen, egyszerűen nem tudok kiigazodni rajta."
Összegzem jó?
Azzal kezdődött, hogy kibaszta a hisztit ő bulizni akar, kiélni magát stb
Megtörtént a szakítás. Aztán elsírta magát, hogy neki nem kell a bulizás, megsajnáltad és még 3 nap múlva te írtál rá. Majd közölte, hogy programja van, BULIZIK. Milyen érdekes.
Vasárnap meg találkozás. Kérdem én, minek???
Találkozzál hátha megint el sírja magát és hülyére vesz.
Azt írod, hogy csúnyán beszélt veled, sok volt a veszekedés.
Tiszteld már magad. Ne pazarold az időd erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!