Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes még vele foglalkoznom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még vele foglalkoznom ezek után?

Figyelt kérdés
A (volt) barátommal 18 évesek vagyunk mindketten, 2 és fél évig voltunk együtt. Kb. másfél évig minden jól ment aztán az utolsó fél évben egyre többet veszekedtünk, csúnyán beszélt velem (ő kicsit ilyen anyuci pici fia) igazából a családi háttere miatt. Aztán kb 1 hete összevesztünk, és egyik napról a másikra olyanokkal jött, hogy neki szüksége van a bulizásra, a haverokra, hogy jól érezze magát, hogy szórakozzon. Magyarul, hogy most élje ki magát. És hogy mindezt nélkülem, mert hogy nem akar magával vinni, ami azért érdekes mert amióta együtt voltunk közösen, együtt sose mentünk el szórakozni meg semmi ilyen, tehát azt nem mondhatja hogy mindig velem ment mert egyszer se voltunk. Aztán mondtam neki hogy akkor ha te új èletet akarsz kezdeni, most akarod kiélni magadat akkor menj, de én ebből nem kérek én nem erre vágyom. És lényegében közös megegyezés alapján szakítottunk, mert hogy neki se volt már ez jó, nem úgy érzett irántam mint régen stb., meg nem akar tönkretenni engem meg ilyenek. Aztán rá 2 napra sírva megkeresett hogy beszéljek vele mert ő megbánta, ő nagyon szeret engem, neki fontos vagyok és képes lemondani a buliról neki az nem ér annyit mint én stb. Aztán annyira sokkolt, fogalmam se volt hogy most ezzel az egésszel mit kezdjek, hogy kértem tőle egy kis időt. Kb eltelt 3 nap ráírtam, viszont tök fura lett, elvileg majd vasárnap beszélünk személyesen hogy akkor most mi legyen, mert neki most programja van, ugyanis házibulit tart. Szóval igen, egyszerűen nem tudok kiigazodni rajta. Mi a véleményetek erről?

2023. jan. 7. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy csúnyán beszélt veled, egyre többet veszekedtetek, "együtt sose mentünk el szórakozni meg semmi ilyen". Plusz megmondta őszintén, hogy már nem úgy érez irántad, mint korábban.

Szerintem azt érdemes átgondolnod, hogy mindez varázsütésre megváltozik-e attól, hogy újra összejöttök, vagy csak ugyanazt a következményt tolod ki időben olyan áron, hogy hagyod, hogy szórakozzon az érzéseiddel, és hagyod magad még egy csalódásba belerángatni -vagy azért, mert maga sem tudja, hogy mit akar, vagy azért, mert (rosszabb esetben) esetleg tudatosan visszaélne azzal, hogy vannak még érzéseid iránta.

Fiatalok vagytok még nagyon, változtok mind a ketten, ez a természetes, hogy nem örökké tartott.

A helyedben megsiratnám ezt a kapcsolatot, és igyekeznék továbblépni.

2023. jan. 7. 16:48
 12/13 anonim ***** válasza:

"Kb eltelt 3 nap ráírtam, viszont tök fura lett, elvileg majd vasárnap beszélünk személyesen hogy akkor most mi legyen, mert neki most programja van, ugyanis házibulit tart. Szóval igen, egyszerűen nem tudok kiigazodni rajta."

Összegzem jó?

Azzal kezdődött, hogy kibaszta a hisztit ő bulizni akar, kiélni magát stb

Megtörtént a szakítás. Aztán elsírta magát, hogy neki nem kell a bulizás, megsajnáltad és még 3 nap múlva te írtál rá. Majd közölte, hogy programja van, BULIZIK. Milyen érdekes.

Vasárnap meg találkozás. Kérdem én, minek???

Találkozzál hátha megint el sírja magát és hülyére vesz.

Azt írod, hogy csúnyán beszélt veled, sok volt a veszekedés.

Tiszteld már magad. Ne pazarold az időd erre.

2023. jan. 7. 18:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazából velem van a baj, tényleg túl nagy szivem van, és sokáig sosem tudok haragudni, es ezt eleg sokan kihasználják, köztük ő is valószínüleg.😔
2023. jan. 7. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!