Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes még vele foglalkoznom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még vele foglalkoznom ezek után?

Figyelt kérdés
A (volt) barátommal 18 évesek vagyunk mindketten, 2 és fél évig voltunk együtt. Kb. másfél évig minden jól ment aztán az utolsó fél évben egyre többet veszekedtünk, csúnyán beszélt velem (ő kicsit ilyen anyuci pici fia) igazából a családi háttere miatt. Aztán kb 1 hete összevesztünk, és egyik napról a másikra olyanokkal jött, hogy neki szüksége van a bulizásra, a haverokra, hogy jól érezze magát, hogy szórakozzon. Magyarul, hogy most élje ki magát. És hogy mindezt nélkülem, mert hogy nem akar magával vinni, ami azért érdekes mert amióta együtt voltunk közösen, együtt sose mentünk el szórakozni meg semmi ilyen, tehát azt nem mondhatja hogy mindig velem ment mert egyszer se voltunk. Aztán mondtam neki hogy akkor ha te új èletet akarsz kezdeni, most akarod kiélni magadat akkor menj, de én ebből nem kérek én nem erre vágyom. És lényegében közös megegyezés alapján szakítottunk, mert hogy neki se volt már ez jó, nem úgy érzett irántam mint régen stb., meg nem akar tönkretenni engem meg ilyenek. Aztán rá 2 napra sírva megkeresett hogy beszéljek vele mert ő megbánta, ő nagyon szeret engem, neki fontos vagyok és képes lemondani a buliról neki az nem ér annyit mint én stb. Aztán annyira sokkolt, fogalmam se volt hogy most ezzel az egésszel mit kezdjek, hogy kértem tőle egy kis időt. Kb eltelt 3 nap ráírtam, viszont tök fura lett, elvileg majd vasárnap beszélünk személyesen hogy akkor most mi legyen, mert neki most programja van, ugyanis házibulit tart. Szóval igen, egyszerűen nem tudok kiigazodni rajta. Mi a véleményetek erről?

2023. jan. 7. 14:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Ő egy jó ember, adj neki esélyt, hisz sírt is. 😥😢😭
2023. jan. 7. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Másik nőt akart, csak nem jött össze. Szívás.
2023. jan. 7. 14:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Oké. Segítek, én ki tudok igazodni rajta!

Nem, nem foglalkozz vele.

Nem igaz, hogy nem lehet kiigazodni rajta. Nyilván minden jó dolgot, amit élvez, csinálni akar az életében. 2 napig nem volt romi, szex, akkor ösztönből sírogatott neked, hát ha még valamit behúzhat magának, aztán ment mást csinálni. Ez az egész messze nem rólad szól, te itt nem vagy fontos. Ennek a fiúnak, még éveket, évtizedeket kell szórakoznia, és valószínűleg te is csak évek múlva fogsz komoly, tartós kapcsolatban kikötni. Döntsd el, hogy vége, helyezd máshova a hangsúlyt az életedben. Ha mély kapcsolatot akarsz, senkit ne engedj közel, amíg nem érzed, hogy veled akar lenni, neki és neked is úgy jó, ahogy ti együtt vagytok, annyi időt szán rád, ami neked kell, egyszóval, ha valaki úgy van veled, hogy neked az nem jó, akkor állj tovább. A kamuságokat el kell engedni a füled mellett és megszakítani a kapcsolatot. Tele van a világ emberekkel, akik bármit összehazudoznak neked, talán még maguk is elhiszik amit abban a pillanatban mondanak, mert nincs kellő önismeretük, de ezen te nem tudsz változtatni. A sírásaik, rimánkodások csak szavak, az a legkevesebb amit megtehetnek egy kis szexért, vagy ami épp kell nekik, de ez még nem szeretet, nem szerelem. Idővel remélem megtapasztalod, milyen egy igazi mély kapcsolat.

2023. jan. 7. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz, tapasztalat.
2023. jan. 7. 14:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Legbelül tudom, hogy nem szabadna már foglalkoznom vele és hogyha eddig nem lett jobb, akkor úgyse fog változni semmi. Csak nyílván azért hiányzik, mert szeretem/szerettem őt, azért mégiscsak eltelt több mint 2 év és egymásnak mi voltunk az első, mint kapcsolat.
2023. jan. 7. 15:17
 6/13 anonim ***** válasza:

De neki az nem jelent semmit.

40 év után is egy férfi repked csak.

2023. jan. 7. 15:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Engedd őt el, jobban jársz. Előbb vagy utóbb, úgyis ugyanide jutna.
2023. jan. 7. 15:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy holnap mivel fog nekem előállni egy ilyen fantasztikus házibuli után.
2023. jan. 7. 15:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Hogy megint nem talált senki. Megint szívás.
2023. jan. 7. 16:37
 10/13 anonim ***** válasza:
*senkit
2023. jan. 7. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!