Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Foglalkozzak vele, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkozzak vele, vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egyetem alatt "haverok" voltunk, szerettünk eljárni együtt mindenhova, rengeteg mindent megbeszéltünk, minden tök jó volt köztünk. Imádtam vele lenni.

Aztán megszakadt a kapcsolatunk, mert összejött valakivel, össze is költöztek. Szóval nem csavarohattunk többet együtt, nem volt több kávézás, buli, éjszakai sétálgatás. Mert mindenre azt mondta hogy nem lehet, nem lenne illendő a pasijával szemben. Felfogtam, és egy idő után nem kerestem többet. Ő sem irogatott nekem már.

Aztán pár napja megjelent egy üzenet tőle a messengeremen.

"Szia, Képzeld karácsony után visszaköltözök Győrbe. Gabika "közös ismerős" azt mondta még mindíg ugyanott laksz. Nem lenne kedved talizni? Elmehetnénk csavarogni. Olyan jó lenne, úgy hiányzik."

Megnéztem a FB oldalát, és egyedülálló.

Szóval mit kellene csinálnom? Csináljak úgy, mintha mi se történt volna, amíg egyszer újra el nem tűnik? Vagy zárjam le, mielőtt még egyáltalán elkezdenénk?

2022. dec. 26. 00:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiányzik és jól esne a találka akkor talizzatok, beszéljétek meg hogy nem kellene elvágni a kapcsolatot attol mert valaki párkapcsolatban van még lehetnek barátai..
2022. dec. 26. 00:45
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Én egy ilyen "barátot" sem fogadtam vissza. Ha párjuk volt leszartak ha szakítás lett elővettek. Nekem ilyen barátra nincs szükségem.
2022. dec. 26. 07:03
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Ahogy a 2-es írja.

Le lettem tojva,amikor párjuk lett.Ha gond volt,lelki baj,megtaláltak,segítettem eleinte - de beleuntam. Nem tartom barátnak az ilyen embert,hiánypótlót keres a céltalan életébe.

Nincs senkinek vissza,semmilyen téren.Nem bántam meg soha,mert emberi tartásom van,nem vagyok talon-bábu.

2022. dec. 26. 08:32
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
Amikor már újra jobban lesz, esetleg talál egy új faszit, megint mész a levesbe. Ne adj Isten még többet is kezdesz érezni, aztán majd bedobja, hogy “de hát csak barátok vagyunk”. Ne csináld bro, serulni fogsz.
2022. dec. 26. 08:47
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy újra az fog történni.

Egy második esélyt mindenki kaphat, nem kell ilyen véresszájúan idiótáskodni, hogy “itt a vége, nem fogadom vissza”.

Jézusom…

Mondd el neki, hogy rosszulesett, és azt is, hogy te mit szeretnél, mert az nem derült ki eddig.

Ha ezek ellenére újra elvágja a kapcsolatot szó nélkül, akkor van helye a lezárásnak.

Máskülönben csak hisztis idiótának tűnnél, aki sosem mondott semmit neki, hanem találja ki magától, mi bajod, különben megsértődsz, mint egy ovis.

2022. dec. 26. 09:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Igazából tényleg csak azért kérdeztem meg, mert ku..ára sz..ul esett, hogy csak úgy elment és mintha semmit nem jelentett volna az a 3 év. A kétéves kapcsolatáért eldobott mindent.

Tényleg így működik normálisan ez a ro...t társadalom, hogy amint azt érzi valaki, hogy megvan minden, amire vágyott, elfelejheti azt hogy honnan jött? Bocs, de csak ez a hasonlat jutott eszembe. Aztán, ha kiderül, hogy mégsem úgy alakul minden, mint ahogy szerette volna, akkor előszedi a régi kacatjait a szekrényből, mintha mi se történt volna.

Az igaz, ha így állnék hozzá, nem tartana sokáig a beszélgetés. De akkor haragszom rá, bocs de sz@rul esett, ennyi.

Elmegyek, csak nagyon nem tudom, hogy közeledjek majd hozzá. Régen mi elég közel voltunk egymáshoz. Most nem tudom hogyan, kb olyanok lehetünk, mint két idegen csak emlékekkel.

2022. dec. 26. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!