Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tegyem túl magam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam az exemen?

Figyelt kérdés

4 évig voltunk együtt. Lassan egy éve, hogy szakítottunk az én kezdeményezésemmel és nagyon hamar megismerkedtem egy fiúval aki most a párom. Sok volt közöttünk a gond, mint például, hogy nagyon unatkoztam mellette, soha nem mentünk sehova és még egy minimális szabadságérzetem sem volt. Így jobbnak éreztem a szakítást. A nagy szerelem hevében az első 4-5 hónapban egyáltalán nem hiányoltam az exem, de az utóbbi időben gyakran feltörnek az emlékek. Például, hogy ez az első karácsony amit külön töltünk és ez olyan fura. Hiányzik az a közeg amiben 4 évig voltam általa, mamáját nagyon szerettem, pótolta a sajátomat szinte.

Szerintetek mit tegyek, hogy jobb legyen?

Köszönöm a segítséget!

20/L

2022. dec. 25. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj és foglald le magad különböző tevékenységekkel.
2022. dec. 25. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fókuszálj erre. Én ebbe nem vágynék vissza az biztos. Keresnék mást, ha a mostani mellett is ezt érezném

"volt közöttünk a gond, mint például, hogy nagyon unatkoztam mellette, soha nem mentünk sehova és még egy minimális szabadságérzetem sem volt."

2022. dec. 25. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak nosztalgiázol, mert a Karácsony nélküle most új. Jövőre már ez felülíródik, mert volt egy Karácsonyod más párral.
2022. dec. 25. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
De már van párod, nem vele karacsonyozol? Ha mellette is az exed hiányzik, akkor túl gyorsan mentél bele új kapcsolatba, a régi meg nincs lezarva.
2022. dec. 25. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!