Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam az exemen?
Figyelt kérdés
Megláttam hogy bekövetett egy csomó csajt miután szakítottam, és most eszméletlen rosszul érzem magam. A családom és a barátaim hatására szakítottam vele leginkább, de mai napig érdekel. Hogy felejtsem el? Remeg az egész testem mióta tudom kiket követett be. Lehet hogy dedós felfogás az internet de mi is ott ismerkedtünk meg.2021. febr. 21. 22:31
1/12 anonim válasza:
Ne nézegesd a profilját, mert csak rosszabb lesz.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki hogy ne nézzem meg mert érdekel mi van vele.
Azért szakítottam mert sokadjára sem tudtuk megjavítani a kapcsolatot és csak szenvedtem.
2021. febr. 21. 22:55
4/12 anonim válasza:
tudom hogy klisé, de az idő segít. nekem segitett. ismerkedni is lehet kis idő múlva az is segít ha megismersz új embereket, általuk rájössz, hogy van élet rajta kívül is
5/12 anonim válasza:
Kövesd ki/töröld/tiltsd le. Amikor megnéznéd, tereld el a gondolataidat és inkább egy kedvenc hírességedre keress rá vagy hasonló.
6/12 anonim válasza:
Még az elején meg kell állnod, hogy nézegeted a profilját, mert ha rászoksz akkor rosszabb lesz. Mondom én aki hónapokig nézegette egy csaj profilját. Mondjuk nálam az is rossz volt, hogy tudom ő is nézegette az enyémet, és elég szar volt róla leszokni.
7/12 anonim válasza:
#6 Honnan veszed, hogy ő is nézegette a profilodat?
8/12 anonim válasza:
Mert ez nem közösségi médián volt hanem egy videojátékos platformon. Elkezdtem játszani valamivel akkor ő is elkezdett. Hirtelen mással játszottam ő is azzal játszott.
9/12 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! Ha szenvedtél ebben a kapcsolatban, akkor ne sird vissza! Keressél magadnak egy màsik férfit aki boldoggà tud tenni!
10/12 anonim válasza:
Szóval nem tudtátok megjavítani a kapcsolatotokat. Tehát visszasírod ami nem működött??? Ne arra gondolj milyen szép lehetett volna, hanem nézz szembe a tényekkel: azzal ami rossz volt és arra gondolj, az biz' úgy is maradt volna az idők végezetéig. Keress inkább egy olyan embert ahol ezek a dolgok klappolnak, az exed profilját meg ne nézegesd mert felesleges. Azzal csak rabolod az idődet a jelentől és a jövődtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!