Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tegyem túl magam az exemen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam az exemen?

Figyelt kérdés
Megláttam hogy bekövetett egy csomó csajt miután szakítottam, és most eszméletlen rosszul érzem magam. A családom és a barátaim hatására szakítottam vele leginkább, de mai napig érdekel. Hogy felejtsem el? Remeg az egész testem mióta tudom kiket követett be. Lehet hogy dedós felfogás az internet de mi is ott ismerkedtünk meg.
2021. febr. 21. 22:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igazuk van, ne nézegesd. Én letiltottam mindenhol az exem, de már késő volt. Nézegetem ugyanúgy tovább, csak inkognitóablakból....Immáron 3 hónapja. Pedig nem látok így semmit, csak a profilképét, meg az aktuális borítóképét. Viberen is nézegetem, hogy elérhető-e. Nem rég ott keresett meg, pedig sosem használja a vibert. Kb egy hete letörölte a vibert és összeomlottam kb, nem tudom, miért. :D majd újra letöltötte, én meg persze agyalok, hogy biztos miattam és biztos megint írni fog. Sosem lesz ennek vége, nincsen önuralmam. Az egyetlen megoldás nekem az lenne, ha elvennék a telefonomat. Borzasztó. Te ne legyél ilyen. :D
2021. febr. 22. 07:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Tiltás.
2021. febr. 22. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!