Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki egy másik szerelem miatt szakít és hamar megbánja?
Figyelt kérdés
2 hete szakított velem a párom, mivel beleszeretett egy munkatársába. Nagyon fájt, amikor megtudtam, hiszen mindent megadtam a páromnak, amit csak lehetett. Létezik olyan, hogy megbánja, hogy elhagyott vagy a szerelem elvakítja? Nem fogadnám vissza, de szerrtném, hogy átélje azt a fájdalmat, amit én. (Ha ez számít mindketten 24 évesek vagyunk. Tudom a fiú még éretlen, ezt már az összes ismerősöm elmondta.) Én igyekszem tovább lépni, de nagyon nehéz úgy, hohy tudom, hogy ő cseppet sem szemved és boldogan csókol mást.2022. dec. 21. 08:19
1/12 anonim válasza:
Már mást szeret, téged már nem. Nem fogja megbánni. Én is próbáltam ezekkel nyugtatni magam minden szakítás után, de egyszer sem próbálkozott vissza egyik sem azért, mert megbánta a döntését. Max azért, mert nem sikerült másikat szereznie.
24N
2/12 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, hogy elgondolkodtam a régebbi kapcsolataimon és rájöttem hogy nem kellett volna néhányat feladni egy másikért (tiniként azért ezt nehéz volt mérlegelni). De az közel sem olan fájdalom, meg nem hiszem hogy sokan gondolkodnak ilyeneken.
3/12 anonim válasza:
Csak annyit bán meg, hogy az újabb nővel nem jött össze. Aztán tovább lép, lesz másik. Mivel téged nem szeret, így nincsen mit megbánnia. Ez van kérdező. Lépj tovább. Neked is lesz más idővel.
4/12 anonim válasza:
Természetesen létezik ilyen is, nem kell ezen csodálkozni.
5/12 anonim válasza:
Ezen mi az éretlenség, most komolyan?! Lábtörlőt csináltál magadból, a cselédjét meg senki nem becsüli. Legközelebb mielőtt megadsz mindent, mérd meg a fickót, hogy érdemes-e rá és ő is viszonozza ezt.
6/12 anonim válasza:
Keress mást akivel viszont szeretitek egymást. Ez az egy mód van a továbblépésre, az exedet meg felejtsd el. 🙂
7/12 anonim válasza:
Nem, ha ő belé szerelmes nem fogja megbánni, tovább kell lépni.
9/12 anonim válasza:
5-hagyjuk már ezt a dora Gyula szöveget 🤣 szánalom az a pali. Reklámozza, hogy ha esetleg megcsal a párod, rugd ki aztán királynősen fogadd vissza…
Megkérdeztem vagy ötven férfit, miutanmegnezettem velük egy egy videot és mindegyik röhögött és elmondta, hogy mekkora baromságokat mond.
10/12 anonim válasza:
9-es válaszoló😁 akkor a haveroktól kérdezd meg, hogy mit tennének a kérdező helyében, jó? 😉
De ne olyan tanácsot adjanak, amitől a pasas majd fürdik minden földi jóban! 😉 Izgatottan várom😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!