Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ok lenne a szakitasra számodra? És ha igen miért?
Figyelt kérdés
Ha pl X el és Y is randizok majd X el megtortenik a csók és Y al csak nem akarok bunkó lenni és tologatom a talit. Gondolok itt olyanrol programom van vagy kicsit hanyagolnam ezt az ismerkedés sztorit. De közben Y nem tud arról h össze jöttem X el. Y néha beszélgetünk igazából csak meghallgatom a problémáit panaszkodasat. És még annyi mielőtt megtortenik a csók X el akarok talalkozni az exemmel hogy vissza adja a kedvenc nadragom. (Ez par órával elotte mielott csokokozunk X el. Illetve ilyenek irok elotte. Fix hogy azóta híztam kár hogy ilyen bunkó voltál pedig tökre bírtam a családod is jó volt veled a szex.2022. dec. 20. 10:15
1/9 anonim válasza:
X-el a szakítás, ha kiderul, hogy Y-nal tartottad a kapcsolatot?
X-től függ, hogy neki mi fér bele, de én szakítanék az ő helyében, mert ha egyszer velem vagy, akkor másokkal miért találkozol, miért hulyited mindkettő alanyt?
2/9 Noren1989 válasza:
Ebben a sztoriban én Z szeretnék lenni, az màr fix.
5/9 anonim válasza:
Elhatárolódom a kérdezőtől és magamtól.
6/9 A kérdező kommentje:
Őszinte véleményeket várok. Hogy ti mit gondoltok és hogyan reagalnatok
2022. dec. 20. 10:48
7/9 anonim válasza:
Baszki. sehogy. Nem kerülök ilyen helyzetbe és azt sem tudom, hogy miért nem. Nem megyek bele ilyen játékba, mert nem akarok ilyen kérdéseket kiírni. De még az se teljesen világos mit kérdeznél, annyira zavaros az egész.
8/9 anonim válasza:
Az ilyen több vasat tart a tűzben nőről az a véleményem, hogy kihúznám a parázsból és lehűteném a hátára pakolva.
9/9 anonim válasza:
Akkor vagy bunkó ha tologatod a talit, és nem vagy őszinte!
Szóval szakítás veled mindenképp, mert nem vagy őszinte, és egy hazug p. Vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!