Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan egyeznétek Meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan egyeznétek Meg?

Figyelt kérdés
Többi lent

2022. dec. 17. 18:47
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Nem akarunk elválni a férjemmel

Viszont így ki se rakhatjuk hivatalosan egymást a házból

Ti milyen kompromisszumot kötnétek?

Fenn tartható élet ez így?

2022. dec. 17. 18:47
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Élnénk együtt egy háztartásban boldogan, ahogy eddig.

Tehát. Mi az, ami miatt kompromisszumra van szükség, felmerült a válás meg különköltözés?

2022. dec. 17. 18:49
 3/13 A kérdező kommentje:

Sok vita ami egymás lelki bántásába megy át sokszor….

van egy hitel ami össze köt és egy gyermek

2022. dec. 17. 18:51
 4/13 A kérdező kommentje:

“Szeretnénk külön viszont egyben élni”

(Mèg nekem is fura leírni :/ )

2022. dec. 17. 18:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Nyitott házasság.
2022. dec. 17. 18:58
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Amit te akarsz az szerintem nem működőképes. Ha hosszú távon érzelmileg elkülönültük, de kénytelenek vagytok tovább is együtt élni, nem fog menni. Egyszerűen azért, mert előbb utóbb mindkettőtöknek igénye lesz új társra, kapcsolatra. Ezt mégis hogy oldanátok meg egy háztartásban?
2022. dec. 17. 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Keressetek egy tapasztalt pszichológust! Próbáljátok rendbe tenni a kapcsolatot!

Aki el akar költözni, az el is fog. Akad egy barát, akinél elkecózhat, talál egy ismerősi albérletet, amit ki bír fizetni, stb. Ez a pálya még mindig nyitva lesz, ha nem segít a terápia.

Ház ügyben azt szokták csinálni, hogy aki a házban marad, az kivásárolja a másikat. Vagy eladják, előtörlesztenek és vesznek két kisebb lakást.

2022. dec. 17. 19:18
 8/13 anonim ***** válasza:
A "Meg" miért nagybetű...?
2022. dec. 17. 20:03
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha együtt éltek továbbra is, akkor mi változna? Ugyanúgy vitatkoznátok, sőt akkor már előkerülnének olyanok, is, hogy mit ettél meg a hűtőből, az én életterembe jöttél be stb.
2022. dec. 17. 20:14
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem fenntartható. Nem fog megszűnni egymás bántása, amíg egy háztartásban éltek, sőt, egyre rosszabb lesz a dolog, amint elkezditek az önállóbb életet, esetleg más emberek felé nyitni.
2022. dec. 17. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!