Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a leghamarabb és a leghelyesebb úton túl tenni magamat?
Eleve válás aztan bnőcske aki miatt sirdogalsz.
Az egész ugy hangzik mintha keptelen lennél bárhol is helyt állni.
Hasonló helyzetben vagyok jelenleg, én kidobtam mindent de mindent ami a közös életünkre emlékeztet, új célokat tűztem ki, amiket amúgy vele nem csináltam volna, előre tekintek nem hátra! Ha véletlen is elkezdek bánkódni, mert esténként azért rám rámjön, mikor nem fekszik ott mellettem, akkor gyorsan felidézek egy két rossz emléket is, hogy ne csak a hiány legyen bennem, hanem a harag is.
Regisztráltam tinderre, badoora meg mindenre, egyelőre nem is feltétlen társkeresés, inkább csak ismerkedés jeligére, addig semmikép nem akarok új "párt" mìg nem rakom össze magamat, most jöhet 1-2év önismeret aztán majd utána.
Abban biztos vagyok, hogy ez idő alatt fogok prostizni, mert a mocskos szex az nagyon hiányzik.
Eladom a házamat, mert azt is közösen vettük (de 100%-ban az én pénzemből), és veszek helyette egy olyat amilyenben mindig is szerettem volna élni.
Új város, új munka és ha megvan az áhított egzisztenciám ami amúgy a szakmámmal sima ügy csak menni kell és csinálni, utána jöhet az új pár, de nem akarok ennyire előre rohanni még csak 6hete költözött el.
36 éves férfi vagyok, egész felnőtt életemben most elősször érzek "szabadságot" és igazából egy eléggé izgalmas érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!