Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van !?

Figyelt kérdés
Volt egy párom akivel 3évig voltunk együtt. Én őt nagyon szerettem első szerelmem volt,de ő csak játszotta a szerelmét. Folyton megcsalt,most már így utólag mióta nem vagyunk együtt,5 nő derült ki,de volt ez több is szerintem..megakart ütni,hazudott folyton,én csak mindig arra kellettem volna neki. De valamiért mégis szerettem,első szerelmem volt. 7 hónapja kidobott,egy szó nélkül. Hetekig zaklattam,hogy adjon választ,de nm kaptam,nem válaszolt az üzeneteimre. Majd pedig kiderült hogy azzal a lánnyal van,akivel már lassan másfél éve. Pedig nekem azt mondta nincsenek együtt. Kezdtem beletörődni hogy nincs már ő. És az életem is jobb,és könnyebb nélküle. Viszont mikor meglátom őket együtt,valamiért mégis rossz érzés. Ráadásul tudni azt hogy a lány is őt nem is 1x megcsalta,mégis elvette feleségül nagyon rossz. És terhes a lány,3 hetes. Ez is valamiért rossz nekem,hogy ezeket nem velem csinálja. Tehát nem én vagyok terhes tőle,nem velem lakik,nem az enyém. Mindennap eszembe jut. És bár nem hiányzik,rossz amikor meglátom.😐
2022. dec. 12. 09:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán azért mert kialakult közted és közte egy kapocs, szerelmes voltál bele, és még nem engedted el teljesen. Ez teljesen normális
2022. dec. 12. 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
szereted az erőszakos, viszonzatlan szerelmet
2022. dec. 12. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!