Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire éreznétek bűntudatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire éreznétek bűntudatot, ha megtudnátok, hogy egy korábbi szerelmetek öngyilkos lett (akit már eleve nem úgy ismertetek meg, mint a "legboldogabb" vagy "legkiegyensúlyozottabb" ember a világon) ?

Figyelt kérdés

2022. dec. 1. 13:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem az exem rendkívül önbizalomhiányos és antiszoc volt. Én is elvagyok magam, de ő még engem is ledöbbentett. Már egy ideje vergődtem a kapcsolatban, de nem nagyon nehezen tudtam szakítani, mert mint embert bírtam. Féltettem mi lesz vele, ha szakítok. Nem voltak veszekedések köztünk, inkább csak kihűlt az egész kapcsolat részemről. Nem éreztem, hogy vele szeretném az életemet leélni. Aztán nehezen viselte a szakítást, napokig keresett még mert "barátok attól még lehetünk, nem?" címszó alatt. Végül le kellett tiltanom. Több, mint 3 éve volt ez, most azt hallottam, hogy ismerkedik valakivel. Örülök neki és a legjobbakat kívánom neki.
2022. dec. 3. 23:57
 12/12 anonim ***** válasza:
34%

Semmit nem éreznék, és nem érdekelne.

Persze, még majd én egyem a kefét, mert neki épp szr volt, és inkább kilépett az életből.

Az ő dolga, nekem is lett volna rá okom - nem is egyszer, nem is piszlicsáré indok -, mégis küzdöttem.

2022. dec. 5. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!