Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a szerelmemet?

Figyelt kérdés
1 évet voltunk.Ma szakítottunk (többször már volt kisebb-nagyobb veszekedés), de ma azt mondta elege van a viselkedésemből és el akar hagyni.Én szeretem őt mindennél jobban és nagyon hiányzik már most.Hogyan szerezzem vissza? Mit tegyek hogy visszajöjjön? Kérlek segítsetek!!! 23/L

2022. nov. 25. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: én ismerem a másik oldalt, nekem is volt ilyen barátnőm, aki úgy viselkedett velem, mint te a barátoddal. Hosszú távon valóban toxikus, és elviselhetetlen. Biztosan meg volt az oka ennek, de jobb ha nekem hiszed el: így csak magatokat romboljátok még jobban, ha ebben benne maradtok.

Ha minden áron vissza akarod szerezni, akkor először is meg kell próbálnotok ezt megbeszélni, és ha kapsz még egy esélyt, a kirohanásaidat megszüntetni. A "nem költött rám" részt nem kommentálnám, de ha továbbra se figyel rád (ami nem egyenlő azzal, hogy mindent úgy értelmezzen, ahogy te szeretnéd!), akkor valószínűleg jobb külön folytatni.

25F

2022. nov. 25. 21:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Barcsak meghallgatna engem
2022. nov. 25. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#11 vagyok ismét: ez nem néhány óra alatt fog megtörténni. Amikor nálunk betelt a pohár, 6 hét csend után látta be a volt barátnőm, hogy mi is az én problémám. Igaz, amíg én mondtam neki, nem volt hajlandó megérteni, muszáj volt kivárnom, míg magától is eljut a megoldáshoz. Azt nem állítom, hogy 100%, hogy így lesz, de van rá esély, hogy kisebb szünet után tudtok erről beszélni. Onnantól viszont az első meccslabda a te térfeleden pattog. Az már jó irány, ha legalább itt elismered, hogy mit csináltál rosszul.
2022. nov. 25. 21:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Barcsak meghallgatna:))
2022. nov. 25. 21:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Van az resz , hogy valoban megunt teged de nem csak mentalisan lett turtelhelt ha nem fizikailag sem kivan.. akkor viszont nincs vissza ut ha tenyleg rad unt testileg.
2022. nov. 25. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Enged el. Vonat, busz és pasi után ne fuss. Jön a másik. 40f
2022. nov. 26. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!