Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a szerelmemet?
Figyelt kérdés
1 évet voltunk.Ma szakítottunk (többször már volt kisebb-nagyobb veszekedés), de ma azt mondta elege van a viselkedésemből és el akar hagyni.Én szeretem őt mindennél jobban és nagyon hiányzik már most.Hogyan szerezzem vissza? Mit tegyek hogy visszajöjjön? Kérlek segítsetek!!! 23/L2022. nov. 25. 20:03
11/16 anonim válasza:
Kérdező: én ismerem a másik oldalt, nekem is volt ilyen barátnőm, aki úgy viselkedett velem, mint te a barátoddal. Hosszú távon valóban toxikus, és elviselhetetlen. Biztosan meg volt az oka ennek, de jobb ha nekem hiszed el: így csak magatokat romboljátok még jobban, ha ebben benne maradtok.
Ha minden áron vissza akarod szerezni, akkor először is meg kell próbálnotok ezt megbeszélni, és ha kapsz még egy esélyt, a kirohanásaidat megszüntetni. A "nem költött rám" részt nem kommentálnám, de ha továbbra se figyel rád (ami nem egyenlő azzal, hogy mindent úgy értelmezzen, ahogy te szeretnéd!), akkor valószínűleg jobb külön folytatni.
25F
12/16 A kérdező kommentje:
Barcsak meghallgatna engem
2022. nov. 25. 21:32
13/16 anonim válasza:
#11 vagyok ismét: ez nem néhány óra alatt fog megtörténni. Amikor nálunk betelt a pohár, 6 hét csend után látta be a volt barátnőm, hogy mi is az én problémám. Igaz, amíg én mondtam neki, nem volt hajlandó megérteni, muszáj volt kivárnom, míg magától is eljut a megoldáshoz. Azt nem állítom, hogy 100%, hogy így lesz, de van rá esély, hogy kisebb szünet után tudtok erről beszélni. Onnantól viszont az első meccslabda a te térfeleden pattog. Az már jó irány, ha legalább itt elismered, hogy mit csináltál rosszul.
14/16 A kérdező kommentje:
Barcsak meghallgatna:))
2022. nov. 25. 21:41
15/16 anonim válasza:
Van az resz , hogy valoban megunt teged de nem csak mentalisan lett turtelhelt ha nem fizikailag sem kivan.. akkor viszont nincs vissza ut ha tenyleg rad unt testileg.
16/16 anonim válasza:
Enged el. Vonat, busz és pasi után ne fuss. Jön a másik. 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!