Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy viseltetek,hogy megcsalta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viseltetek,hogy megcsaltak titeket? Erzelmileg vagy testileg?

Figyelt kérdés
Milyen gondolataitok voltak utana? Hogy ereztetek magatokat? Mit tudtatok tenni,hogy megbekeljetek a helyzettel?
2022. nov. 24. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Testileg lefogytam nagyon. Egyszerűen nem tudtam lenyelni az ételt. Egésznap 1 darab kiflit ettem, vagy egy pohár tejet.

Érzelmileg? Nem tudok bízni többé senkiben. Más ember lettem, megváltoztam, nagyon megöregedett a lelkem, úgymond megszomorodtam. De ezt kifelé nem mutatom persze.

2022. nov. 24. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Mire kiderult addigra már padlora küldtek a hidegséggel bunkozással. volt amit csak szakitas utan tudtam meg.

Nálam valahogy ugy alakulnak ha a megcsalás ténye nem is áll fent, simán tönkretesznek anélkul is, nem kicsit.

Nem azok a tipusok csaltak meg akik otthon játszák a kedveset, hanem akik átmennek aljasba a saját szerető párjukkal.

2022. nov. 24. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Jav Ha a megcsalás nem ia bizonyosul hanem nem tudok rola, siman tonkretesznek másképp
2022. nov. 24. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Rosszul. El is váltam tőle. Utána évekig rá sem néztem másra. Undorodom volt mindenkitől.
2022. nov. 24. 16:44
 5/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
78%

Egy év periodikusan visszatérő epegörcs (ennek kialakulására sikerült rásegítenem több üveg vodkával), gyomorideg.

Mert ezzel elvesztettem... Gyakorlatilag a mindenemet is, ezért a mai napig rémálmok, tavasszal-ősszel súlyos depressziós időszakok, hirtelen dühkitörések, enyhe paranoia.

Roncsnak ettől függetlenül nem érzem magam. :))) Már sokat javultam tavaly ilyenkorhoz képest. Mondják, az idő mindent helyrehoz. Hát... Ha nem is mindent, de azért van benne igazság.

2022. nov. 24. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

5.

Könnyű mondani, de annyira kar sajnálni az ilyen embert. Elég kárt okozott, örülni kell hogy kiderült még időben és vége.

Ennél csak jobb jöhet🙂

2022. nov. 24. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Akkor az emberek 95 százalékának nagyon nagy gondjai lesznek 😂
2022. nov. 24. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kiderült, azonnal szó nélkül leléptem, elérhetetlenné váltam. Nemtudta miért tettem. Fél év múlva chataltünk, elmondtam neki, persze tagadta... Én nem érzem rosszul magam, mert tzdom h én tisztességes, erkölcsös voltam, az ilyenek meg önértékelési hibás genetikai hulladékok. Szóval én csak nyertem h kiderült h erre ne pazaroljam az időm. Majd lesz olyan, aki nem csal meg...
2022. nov. 25. 07:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Rosszul viseltem. Nem ettem, depresszióm lett, elvesztettem a hitemet az emberekben. Nem volt kérdés, hogy elhagyom. Persze nem értette. Szerette játszani a “ hülyét”. Ennél már csak az volt rosszabb mikor 1 év után újra keresett és újra akarta kezdeni. Persze elküldtem. De valamilyen beteg módon nagyon élvezte feltépni a sebeket. Van ilyen
2022. nov. 27. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Szr volt, félévig nem bírtam másra nézni, aztán megismerkedtem a barátommal - jódarabig csak beszélgettünk, aztán találkoztunk, és egyévvel az első üzenetváltás után összeköltöztünk.

Az exem meg legyen boldog egyedül. Ő választotta azt, hogy eldob, viselje a következményeit.

2022. nov. 29. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!