Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem ezt érdemled! Mi értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ezt érdemled! Mi értelme ezt mondani ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy ideje sejtettem hogy megcsal. Rákérdeztem szépen, finoman, erre kiakadt, hogy mit képzelek róla? Mindezt úgy, hogy kb a szemem előtt történt a megcsalás, a velem nem foglalkozás, a hanyagolásom, miközben mindenki másra (kiváltképp egy bizonyos illetőre) mindig volt ideje, én meg a fasorban srm voltam. Tehát nyilvanvó volt a dolog. Ő tagadta végig tagadta, majd azt mondta flegmán, hogy nem ezt érdemlem. Mármint hogy én nem ezt érdemlem. Nem fejtette ki hogy mire gondol, de egyertelmű volt hogy a megcsalást nem érdemeltem meg. Ha ezt ő tudta hogy nem ezt érdemlem, akkor miért csalt meg? Én szakítottam vele, de a nem ezt érdemlem dolgot srhogy sem értem. Hiszen megtette, megcsalt, tehát szerinte mégis megérdemeltem?
2022. nov. 18. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nagyon sokan nem vallják be, hogy lebukott.
2022. nov. 18. 18:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem egyszerűbb megmondani, hogy szeretném ha véget vetnénk a kapcsolatnak, mert találtam helyetted mást? Sosem értettem, miert bonyolitják túl az emberek a dolgokat.
2022. nov. 18. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Szted mikor volt valah igazságos élet? mindig lesznek ilyenek
2022. nov. 18. 19:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez nem az igazságról szól, hanem az erkölcsről, és a tiszteletről.
2022. nov. 18. 20:00
 15/16 anonim ***** válasza:
jajj kérdező, lépj már túl rajta.
2022. nov. 18. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:
#2 na ismét megszólalt a retardált női egylet egy oszlopos tagja ... mert az a nő akivel megcsalta, az szent és full ártatlan mi? HAGGGGGYUK MÁR te ... szottyos
2022. nov. 20. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!