Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Erezted mar szakitas utan,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erezted mar szakitas utan,hogy nem te vesztettel,hanem az exed?

Figyelt kérdés

Vesztes alatt arra gondolok,hogy te megprobaltal mindent megadni neki, egy normalis kapcsolatot kialakitani, o erre nem volt kepes, nem vette komolyan az egeszet(esetleg hazudott,csajozott/pasizott a hatad mogott stbstb). Tehat o vesztett el egy olyan embert, aki szerette es nagyon fontos volt neki, te meg elvesztettel egy olyat, aki nem tett hozza semmit az eletedhez, csak bantott?

Vagy ez csak ilyen mantra magunknak,hogy konnyebb legyen tullepni? Sok embertol hallottam mar ezt,hogy igy fogjak fel a dolgot.

2022. nov. 15. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindig ezt érzem, de nem tehetek semmit, ha magától nem érti.

Ettől még dönthetett jól, volt párszor, hogy többet nem keresett.

2022. nov. 15. 18:17
 2/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Mindig :D
2022. nov. 15. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
Mindig. Sose hibázok, és sosem hiányzik. Szakítás után már nem kellettek amúgy se, nem is akarok egynél letagadni, befogom a jó nokett
2022. nov. 15. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A tied tuti h nyert. Még a szakítást is verenynek fogod föl, gondolom kapcsolatban is ilyen voltál.Hol ott az szeretetről szól.... Igazi győztes az exed h egy önértékelési hibás, egoista f@szt elengedett, tuti már sokkal nyugodtabb...
2022. nov. 15. 19:09
 5/8 A kérdező kommentje:

? xD

Latom a szoveg ertelmezese nem sikerult.

2022. nov. 15. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan ezt érzem most. Bár az ellenségeimnek sem kívánom ezt az érzést hogy olyasvalakivel kell szakítanod, akit szeretsz. De amikor úgy érzed hogy a csillagokat is lehozhatnád az égről akkor sem fognak veled normális emberi módon viselkedni.

F

2022. nov. 15. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor nem, mert még minden szrság ellenére is szerettem... vagyis talán a RÉGI dolgokba kapaszkodtam.

Kb félév után éreztem azt, hogy talán jobban jártam.

7 év telt el, egyértelműen az én életem halad minden téren. 6 éve párkapcsolatban élek, azt csinálom, amit szeretek.

Annyit tudok róla, hogy ő azóta is szingli (mondjuk okkal).

Sajnálom, mert nem lenne rossz ember, ha! önálló gondolatai is lennének, és nem a mások véleménye számítana neki - bármiben.

2022. nov. 16. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak mantra. Mindenkinek vannak hullámai az életben, lehet rosszkor találkoztunk. De minden tanít, le kell vonnni mit tanultunk belőle, s tovább lépni. Ha van kérdés, föl kell keresni s megbeszélni. Nincs olyan h nyertes, vesztes. Mindenki nyert valamit 🙂

Legalábbis én így gondolom.

2022. nov. 16. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!