Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bármiben változna, javulna a másik fél - amire csak szükséged s igényed van - adnál még egy utolsó utáni esélyt?
Ha eddig nem változott miattad, akkor nem szeret eléggé. Vagy benned is van hiba, amit marhára nem látsz magadban. - Itt jegyezném meg anyós- és apósjelölt problémáját. Anyós pattog, hogy após sose csinálja, amit kér. Após milliószor mondta anyósnak, amíg nem mondja ki, hogy 'kérlek' vagy 'légyszives' és nem beszél vele tisztelettel, addig nem is csinál semmit. Hát anyós nárci és be se megy neki, amit após mond, csak hajtogatja, hogy jót akar neki. Egyik fél se változik és itt anyós a 'hülye', aki hiába vár változást. -
Plusz, ha annyira változtatni akarsz rajta, akkor inkább keress mást, aki olyan, amilyennek elvárod. Mert te sem olyannak szereted a másikat, amilyen valójában. Szépen gondold át milyen tulajdonságok a fontosak, mik a kizáró okok és ismerkedj. Ha meg tudod fogalmazni mik az elvárásaid pontosan, akkor azt észre fogod venni a másikban és nem a sötétben tapogatózol, mindenféle rossz kapcsolatban, feleslegesen.
Ha-ha-ha.
Szobrot sem úgy veszünk, hogy hazaviszünk egy kész művet, majd átgyúrjuk a kedvünk szerint, letörjük a karját, összefestjük, hanem a megfelelő darabot szerezzük be.
A kutya is mondhatja, hogy ő ezentúl nem fog ugatni. De, fog.
Amíg még vannak "szeretem" érzések irányába, akkor én adnék.
Te azonban eléggé egyoldalúan tetted fel a kérdést, Kérdező.
Az esélyt mindkét embernek meg kell adni a másik felé, egy újrakezdésnél, hiszen vége sem csak az egyik fél miatt lett a kapcsolatnak.
Ismerős szitu...Hiába beszéltem én is, kértem szépen, csúnyán, hatástalan volt, mintha direkt bosszantani és bántani akart volna a szavaival meg a tetteivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!