Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha bármiben változna, javulna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bármiben változna, javulna a másik fél - amire csak szükséged s igényed van - adnál még egy utolsó utáni esélyt?

Figyelt kérdés

2022. nov. 3. 13:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokásom a pillanat hevében, meggondolatlanul csak úgy szakítani a másikkal, és ha valami konkrét problémám van, akkor azt időben jelzem, bízva abban, hogy még tudunk rajta javítani. Ha ez nem történik meg, akkor szakítok. Na mármost, ha a kapcsolat alatt sosem változtatott számomra fontos kérdésekben, akkor az a szakítás után miért lenne másképp? Sőt, mondok jobbat, miért lenne tartós? Mert lehet, hogy pár hétig, jó esetben hónapig el tudja játszani, hogy változott, de ha olyan szintű a probléma, ami tényleg kardinális dolog (és annak kell lennie, ha már szakítottam miatta), akkor azt nem fogja csettintésre megváltoztatni a másik és főleg nem tartósan. Évekkel, sok-sok évvel később esetleg el tudom képzelni, hogy ez így legyen, de közvetlenül szakítás körül? Nem, az emberek nem így működnek.
2022. nov. 3. 14:57
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Miért nem akkor változott, amikor kértem? Én nem egyszer, nem kétszer szoktam kérni, megbeszélni, jelezni a problémáimat. Mire eljutok a szakításhoz, nincs visszaút.
2022. nov. 3. 17:13
 13/20 anonim válasza:
5ös kevesen látják be hogy nem csak a másik fél a hibás ilyenkor amikor sokáig vannak együtt de nincs lépés.
2022. nov. 4. 04:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem véletlen lett vége
2022. nov. 4. 23:24
 15/20 anonim válasza:
100%

Ha eddig nem változott miattad, akkor nem szeret eléggé. Vagy benned is van hiba, amit marhára nem látsz magadban. - Itt jegyezném meg anyós- és apósjelölt problémáját. Anyós pattog, hogy após sose csinálja, amit kér. Após milliószor mondta anyósnak, amíg nem mondja ki, hogy 'kérlek' vagy 'légyszives' és nem beszél vele tisztelettel, addig nem is csinál semmit. Hát anyós nárci és be se megy neki, amit após mond, csak hajtogatja, hogy jót akar neki. Egyik fél se változik és itt anyós a 'hülye', aki hiába vár változást. -

Plusz, ha annyira változtatni akarsz rajta, akkor inkább keress mást, aki olyan, amilyennek elvárod. Mert te sem olyannak szereted a másikat, amilyen valójában. Szépen gondold át milyen tulajdonságok a fontosak, mik a kizáró okok és ismerkedj. Ha meg tudod fogalmazni mik az elvárásaid pontosan, akkor azt észre fogod venni a másikban és nem a sötétben tapogatózol, mindenféle rossz kapcsolatban, feleslegesen.

2022. nov. 6. 02:02
 16/20 anonim ***** válasza:
45%

Ha-ha-ha.

Szobrot sem úgy veszünk, hogy hazaviszünk egy kész művet, majd átgyúrjuk a kedvünk szerint, letörjük a karját, összefestjük, hanem a megfelelő darabot szerezzük be.

A kutya is mondhatja, hogy ő ezentúl nem fog ugatni. De, fog.

2022. nov. 6. 10:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam, és nem bántam meg azóta sem. Nem tegnap történt.
2022. nov. 6. 21:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, mert már nem látom vonzónak, inkább nyominak meg csúnyának. Ez van🤷‍♀️ elmúlt minden bennem.
2022. nov. 29. 13:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Amíg még vannak "szeretem" érzések irányába, akkor én adnék.

Te azonban eléggé egyoldalúan tetted fel a kérdést, Kérdező.

Az esélyt mindkét embernek meg kell adni a másik felé, egy újrakezdésnél, hiszen vége sem csak az egyik fél miatt lett a kapcsolatnak.

2022. dec. 6. 10:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Ismerős szitu...Hiába beszéltem én is, kértem szépen, csúnyán, hatástalan volt, mintha direkt bosszantani és bántani akart volna a szavaival meg a tetteivel.

2022. dec. 6. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!