Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért tiltott le mindenhol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le mindenhol?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy megcsalt a párom. Összefutottunk a városban és a lényeg, hogy csúnyán lebukott. Csak néztünk egymásra. Én hazamentem, ő is elment. Konkrétan egy szót sem váltottunk. Néztem a messengert, fent volt de semmit sem írt. Másnap letiltott. Nem volt bennem szándék írni, de azért valamit mondhatott volna. Fogta magát és letiltott. Miért tette szerintetek? Korai harmincasok vagyunk.
2022. okt. 24. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy tapló a tag. Gondolom félt, hogy beolvasol neki.
2022. okt. 24. 16:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha akartam volna , beolvashattam volna neki mikor előttem állt.
2022. okt. 24. 16:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vér a pucájában! Nyilván rettegett, hogy mit fog ezért kapni.
2022. okt. 24. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Bűntudat, félelem, bármi lehetett akkor. Én csak akkor tiltok ha zaklat a másik. Szóval nem tudom az okot. Ez a pasi személyiségétől függ. Van olyan felület ahol még letiltott?
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Lehet, hogy azért volt mással, mert már nem akart veled lenni, csak elfelejtette ezt megmondani neked.
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ezt az apró részletet nem mondta. 4-es. Mindehol letiltott kivéve egy helyen nem. Több facebook accountja van, az egyiken tudnék írni neki. De nem szeretnék megalázkodni, úgyhogy nem írok.
2022. okt. 24. 16:50
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Miért van két facebookja? Nem volt gyanús? Szerintem tiltsd le. Ezek után megérdemelné.
2022. okt. 24. 16:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért van neki 2. Nem volt gyanús… Nem fogom letiltani, de köszönöm.
2022. okt. 24. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

A megcsalás nem korrekt dolog, de szinte minden esetben van a háttérben 1 vagy több olyan folyamat, amik folyamat meghúzódnak és a felek valahogy nem foglalkoznak vele. A megcsalás ennek az oknak a tetőpontja.

Szóval lehet, azt gondolta, hogy felesleges vitát nyitni erről, hisz ilyenkor az esetek 95%-ában csak parttalan üvöltözés, vádaskodás lenne belőle... Ezt megspórolta magának és neked is.

Nem szentírás, hogy így van, csak egy elképzelés, de jó lenne végiggondolni, hogy vajon mi vezetett a megcsaláshoz...

2022. okt. 24. 17:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelli magát és gyáva ahhoz, hogy esetleg szembesüljön vele, mit írnál neki. Így könnyebb. Elég ciki lehet amúgy így lebukni...
2022. okt. 24. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!