Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg az exemnek, hogy ne írjon többet?
Az van, hogy egy elég kemény és hosszú múltam van az exemmel, miután szakítottunk még rengeteg ideig szerelmes voltam belé és vissza akartam őt. Amíg együtt voltunk (nem volt hosszú idő) nagy szerelem volt köztünk, de a szakítás után rémálom lett minden. Fájdalmas volt mindkettőnknek az egész szakítás. Rengeteg traumám lett ettől az egésztől, én bármit megtettem volna érte, ő pedig manipulált, úgy csinált mintha kapcsolatot akarna, miközben nem volt képes elköteleződni. Végül nagy nehezen több mint egy év után túlléptem rajta és szerencsére már egyáltalán nem akarok tőle semmit, soha nem gondoltam volna hogy valaha így fogok érezni, de tényleg semmit nem akarok és szeretném ha teljesen a múltam része lenne vagy akár még onnan is kitörlődne, talán ebben az is közrejátszik, hogy megismertem valaki mást és érte vagyok oda, de ha ő nem lenne, akkor sem akarnám vissza ezt az embert.
Viszont mégis folyamatosan azt érzem, hogy nem volt normális lezárás, ami igaz is, mert újra és újra megkeresett és előadta magát, én hülye pedig még be is dőltem annak hogy lehet valami köztünk (persze nem feküdtem le vele egyszer sem) aztán kapcsoltam, hogy ez csak egy fantazmagória. Viszont amióta túl vagyok rajta, azóta is ugyanúgy többször írt a szánalmas szövegeivel (gondol rám, eszébe jutottam, mi van velem, blabla) és azt érzem, hogy ez beárnyékolja a jelenemet, mert folyamatosan ott lóg a levegőben. Ezért eldöntöttem, hogy írok neki és megkérem, hogy többet ne keressen, viszont egyszerűen nem tudom, hogy mit mondjak, mert akármit kezdtem el írni, tökre snassz, és olyan mintha sértett lennék, pedig nem, csak már azt akarom, hogy hagyjon végre békén és szakadjon le rólam, de nem akarom hogy az jöjjön le, hogy engem ez mennyire idegesít, hogy ír. A másik, hogy ez egy önző egoista nárcisztikus ember szóval nem tudom honnan közelítsem meg a dolgot, de tudom hogy mostmár nem elég az, amit eddig csináltam, hogy “láttamozom” és nem írok vissza. Letiltani sem akarom, mert azt nem szoktam soha alkalmazni, kitöröltem az ismerőseim közül, de ennek ellenére vissza vissza térően kétszer is írt, tudom ha tiltanám, az nem egyértelmű normális lezárás lenne.
Én egyedül csak a 6-os választ írtam, de ezek szerint a többiek is úgy látják ahogy én. Ha tényleg nárcisztikus az illető akkor nem fogja venni az adást csak egy ideig csöndben marad. Mert tudja, hogy a kiskapu nyitva van...
Nem véletlenül foglalkozik a pszichológia ezzel a jelenséggel (betegséggel) olyan behatóan...
Egyszer meg azt írod, hogy nárcisztikus az illető, a másik kommentedben meg hogy értelmes, "normális felnőttek között elégnek kellene lenni pár szónak a lezáráshoz". Ekkor most melyik az igaz? Normális vagy nárci? Ez kissé ellentmondásos.
Nekem ez fura... Mondjuk ha olyat tettél vele s nem úgy reagált, akkor nárci?
Hmmm🤔 nem ismerjük ezt az egészet, de nekem te is fura vagy. Nem lehet h te zaklatod őt, s pont te vagy a nárci?
Itt meg elismerést gyűjtesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!