Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó tanács valaki?
Több mint egy hónapja lett vége a kapcsolatomnak. 2 évet voltunk együtt az mellékes miért lett vége a lényeg hogy nem érdekeltem már és ezt érzékeltette velem.
Mióta vége jogsit tanulok dolgozok baratnőkkel eljárok.Probálok nem szomorkodni de egyszeruen nemmegy.
Elterelődik a figyelmem aztan valahogy megint szenvedek. Hianyzik is de ugyvagyok vele hogy jobb igy.
Minden nap eszembe jut sirok es egyszeruen nemtudom hogy ez valaha elfog mulni?
Azt erzem sosem fogok mar senkit talalni akibe megtalalnam a kozost.
Mit tudnek meg csinalni hogy lekileg konnyebb legyen?
21/L
Az próbáljon egy kicsit vigasztalni téged, hogy nem érdekelted őt a végén, és ezt érzékeltette is veled, és ezáltal beláthatod, hogy jobb az ilyen srácot elfelejteni.
Azt is szokták ilyenkor mondani, hogy az idő majd segít. Próbálj meg vidám filmeket, videókat nézni, az is enyhít a fájdalmadon egy kicsit.
Nagyon közhelyesen hangzik, de idővel könnyebb lesz. Most még hihetetlenül hangzik, de leszel még boldog és szerelmes.
Ami fontos (mivel még friss a szakítás), ha úgy érzed sírj, add ki magadból, beszéld ki vagy csak írd le egy papírra. Nem kell és nem is szabad elnyomni a fájdalmat. A léleknek is kell a gyógyulás. Ha vannak jó barátaid, családtagok, anyukád, akik meghallgatnak, beszélj nyugodtan az érzéseidről. Ők jobban ismernek téged, nagyobb rálátásuk van, pontosabb tanácsot is tudnak adni ha kell.
Illetve szerintem ne ugorj még bele az ismerkedésbe, csak ha késznek érzed magad.
Fel a fejjel, nagyon fiatal vagy még és előtted a jövő. :)
Kérdezőnek van egy elég támadó stílusa úgy látom. Írj rá privátban ha annyira meg akarod mondani a kettesnek.
De, hogy ne az legyen, hogy nem válaszoltam… Kérdező, erre nincs recept. Végig kell szenvedni és ha a tested meg a lelked úgy dönt elég a fájdalomból, akkor meghajol és szépen elengedi a bánatát. Nem lehet megúszni a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!