Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy nem keres?

Figyelt kérdés
Két hónapja elköltöztem a férjemtől, mert átvert és megromlott a kapcsolatunk. Én sajnos még szeretem, ezért vártam, hogy keres és bocsánatot kér, de semmi, azóta nem hívott, nem írt. Persze miért keresne, ha eljöttem, de az az igazság, hogy abban maradtunk, hogy beszélünk majd a válás miatt, meg a vagyonmegosztásról, és sok ruhám, sminkszerem is ottmaradt, a kislányomnak pár játéka, sífelszerelésem, táskám, kabátom, cipőim, tehát elég sokminden. Annyira ismerem, hogy ezeket nem dobja ki, de nem is olyan nagy a lakása, hogy sokáig tartogassa ezeket. Azért nem értem, mert ha le akarná zárni vagy lenne valakije, akkor igyekezne megszabadulni a cuccaimtól és sürgetné a válást, ha meg hiányoznék neki, akkor azért keresne. Szerintetek melyik a valószínűbb? Túl van már rajtam, csak nem akar ezekkel foglalkozni vagy bizonytalan még, de büszkeségből nem keres és várja, hogy én keressem meg?
2022. okt. 12. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Amikor az exfeleségem elvitt tőlem még dolgokat, akkor úgy köszöntünk el, hogy majd még beszélünk. Nálam maradt még pár dolga, de valószínűleg az utolsó adagért is csak azért jött, hogy hátha mégis akarok tőle még valamit. Hát nem.

Miért keressem?

Pár olyan dolga maradt, ami személyes, aminek egy másik nő nem örülne, ha látná. Ezeket be tudom tenni egy fiókba.

Mivel ez több éve történt, már azt sem tudom, hogy miket dobtam ki. De eszembe nem jutott keresni. Nem róla szóla az életem, nem akarok tőle semmit.

2022. okt. 12. 11:15
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Ezt hívják játszmázásnak. Te azt várod hogy ő keressen téged, ő meg lehet hogy azt várja hogy te menj a cuccaidért.

Ha te komolyan gondoltad a válást, és ha tudod hogy lenne még mit elpakolnod, akkor egyeztetnél vele időpontot és végleg összeszednéd minden holmidat. Egy így lenne a fair. Ha valaki valamit le akar zárni akkor csinálja normálisan. Ezek a "direkt otthagyott cuccok" csak a játszmázás részei. Mire jó ez és kinek jó ez?

Vagy béküljetek ki (tedd félre a sértettségedet ha annyira kell neked) vagy szólj neki hogy elindítod a válást. Ez a két verzió nevezhető "normálisnak" (a körülményekhez képest). A játszmázás nem fair dolog egyik fél részéről sem.

A másik fél cselekedeteit, gondolatait, érzelmeit pedig nem fogod tudni befolyásolni, tehát ha ő nem akar bocsánatot kérni akkor nem fog. Ez az ő döntése. Csak a saját viselkedésedet tudod befolyásolni, ez meg csak döntés kérdése. Döntsd el hogy kezdeményezed e a békülést vagy a válást. Mert így várhatsz életed végéig (attól függ ki bírja tovább a játszmázást).

2022. okt. 12. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Átvert és azt várod, hogy keressen? Az átverést nem igazán bánja meg őszintén senki. Legalábbis annyira nem, hogy ne tegye meg újra, ha lehetőséget kap az ismétlésre. Csak egy újabb esély neked ezúttal egy még nagyobb szívásra. A deszereted kevés lesz kérdező. Az a fő kérdés, hogy ő vajon mennyire szerethetett téged, ha ezt csinálta veled?
2022. okt. 12. 12:20
 4/8 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Ha el akarsz valamit hozni, menj oda és hozd el! Ha el akarsz válni, keress egy ügyvédet! Tudd, hogy te mit akarsz!
2022. okt. 13. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy tohonya lusta disznó lehet.
2022. okt. 14. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen: 2 honapot kellett pihennem miutan elment annyira lefarasztott. Orultem h nem kell vele beszelni. A regeneralodas vegul 2 ev lett. Azota mar nagy ritkan neha beszelunk, de csak a kozos teendokrol semmi szemelyes. A legjobb dontes volt h lelepett.
2022. okt. 16. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:

"elköltöztem a férjemtől, mert átvert és megromlott a kapcsolatunk"

"beszélünk majd a válás miatt"

Majd. Ez nem konkrét. kinek fontos? Ha téged zavar a helyzet, keresd te.

2022. okt. 17. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottatok, eljöttél, minek keressen? A te cuccaid, neked lényeges hogy visszamész e érte vagy sem, miért foglalkozzon vele? Max összeszedi egy kukazsákba és elvan egy sarokban.

Vagy ha akarsz mèg tőle valamit, akkor keresd meg te. Ne rá várj, főleg ha te mondtad ki, hogy vége.

2022. okt. 27. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!