Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakít ha pár nap múlva meggondolja magát?
És neked ez kell?
Ha ezt elviseled és vele leszel akkor olyan vagy mint ő.
Csak a lényeg hiányzik itt is,milyen jellegűek a veszekedések , min szoktatok összeveszni, milyen ember a párod egyáltalán.
Ez így nem kérdés, ez így panasz.hu
Leírtam a másik kérdésnél is hogy őnbecsülés. Azért mert innen kihagyod a lényeget!! Nem fogsz más tanácsot kapni.
Kapj már észhez egy kicsitm
Okés, akkor jövök és lehet kövezni.
Szóval...magam is ilyen vagyok, sajnos nagyon heves vérmérséklettel megáldva és úgy dobálóztam ezzel "a jó, akkor váljunk el a francba" szöveggel, hogy közben semmi súlyát nem éreztem, mert valójában meg sem fordult a fejemben, hogy a problémáinkra ez lehetne a megoldás.
Sajnos magamból indultam ki, azt gondoltam, a párom sem veszi fontolóra egy percig sem ezt a lehetőséget, de nem így történt.
A tanácsom a kérdezőnek az, hogy ülj le beszélni a pároddal, hogy egyáltalán mi motiválja, hogy ilyet ejtsen ki a száján....Mert könnyen lehet, hogy semmi, csak ugat mint a kutya, amelyik nem harap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!