Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lépnétek túl azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépnétek túl azon, hogy undorító módon kihasználtak, megaláztak titeket? (Totál hülyének érzem magam és eléggé pocsékul azóta)

Figyelt kérdés

Volt egy nő, most már számomra halott, 5 évig volt együtt a barátjával előttem.

Nekem már előtte is tetszett sokat vágyakoztam utána de ugye nem lett semmi.

Majd szakítottak a párjával, és rá 5 hónapra összejöttünk.

Minden túl szép volt 4 hónap után összeköltöztünk, úgy láttam rajta is, hogy boldog, jó volt a munkánk, a családdal sem volt gond, évi 2-3 nyaralás, szóval úgy minden szép volt.

6 hónappal később megkértem a kezét , szóval 1 év múlva. Boldog is volt örült neki.

eltelt 2 hónap és azzal jött haza, hogy az exe megkereste őt, mert szakított a párjával és visszaköltözött a városba és szeretne találkozni vele. Hát k*rvára nem örültem neki mondtam is neki....de, hogy értsem meg mert csak egy régi haver és beszélgetnének kinek hogyan alakult az élete.

Majd újabb 3 nappal később azt mondja, hogy az exe megkérte a kezét és ő igent mondott....háát ezen néztem hülyén....

Majd még aznap fogta magát összepakolta a cuccait és el is költözött haza.

Voltak még papírjaink hivatalos közös ügyeink ami miatt hívogattam, de egyszer az anyja vette fel és mondta, hogy felejtsem el a lányát hagyjam békén soha többé ne hívjam ő boldog és meg fog házasodni....

És valóban 5 hónapra rá 4 héttel ezelőtt meg is házasodott.

Legszívesebben lelőném az exét aztán őt aztán magamat mert egy idióta vagyok.

Az exének munkája sincs jelenleg.

35/F

2022. okt. 1. 11:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Erre mondják, hogy edd meg, amit főztél...

Persze nem azt mondom, hogy a volt nőd nem jellemtelen, mert úgy viselkedett,ez tény.Viszont ez a mentalitás sem visz előbbre, amit te most képviselsz.Te is kellettél ahhoz,hogy ez így alakuljon.

2022. okt. 1. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Tehát azt állítod, hogy az exed egy tökéletesen boldog párkapcsolatból úgy lépett ki minden ok nélkül, egyik napról a másikra, hogy hazament, összeszedte a cuccát, és úgy elhúzott, mint a vadlibák. Az anyós pedig szintén ok nélkül szólt rád, hogy ne zaklasd a lányát. Na tudod kinek adod ezt be.
2022. okt. 1. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is gyanús a srác.

Aztán jön itt hogy kiket ölne meg. Crazy.

2022. okt. 1. 13:29
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Van egy sztorim ami félig-meddig illik ide. Pár évvel ezelőtt összejöttem egy lánnyal aki nagyon bejött. Ez a lány miattam hagyta ott az akkori barátját és jött össze velem. 2 év múlva szakítottunk. Biztos kitalálod az okát. Elég egyértelmű. Otthagyott engem egy másik csávó miatt. Vagyis mint utóbb kiderült meg is csalt vele. Ez számomra egy nagyon jó "tanulópénz" volt. Többet soha nem kezdek olyan nővel akinek párja van, vagy olyannal aki nemrég szakított a barátjával.

Szerintem keress fel egy pszichológust. Az nem normális, hogy azon gondolkodsz miként öld meg a faszit, a csajt és magadat.

2022. okt. 1. 13:43
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

#9-nek:

Azért 5 hónap nem olyan kevés idő...

Én megértem a kérdezőt teljesen. Én is jártam már úgy, hogy egy régebb óta tetsző nőről kiderült, hogy 6 év után válik (akkor volt 32, gyerek nincs). De el is ment a kedvem tőle, amikor megtudtam, hogy még hivatalosan ki sem mondták a válást, de már kb. 10 f@szi csapja neki a szelet, ő pedig lubickol közöttük...

Amúgy én is azt tudom mondani, mint a fentiek, hogy örülj, hogy esküvő előtt szabadultál meg tőle.

Én is találkoztam ezzel az egoista, önző nőtípussal. Amíg jól érzi magát, addig téged is meseszerűen (ez tényleg a legjobb szó) boldoggá tesz (gondolom, azért te is pénzelted a közös progikat rendesen).

De ahogy képbe kerül egy olyan hapsi, akiről azt hiszi, hogy akár csak egy paraszthajszálnyival is boldogabbá tudja tenni (itt lehet külső/pénz/igalom bármi az ok), akkor lexarja, hogy veled is gyakorlatilag 98%-ban klappol minden, neki a 99% kell.

Ha ez vigasztal, ez a típus szokott úgy járni, hogy 35 éves kora felett is eljátssza ezt a műsorszámot, de az aktuális hapsi csak pár dugás erejéig h.lyítette, aztán pikk-pakk egyedül marad. Ezután rá fog jönni, hogy pár évvel fiatalabban még a komoly szándékú, felső kategóriás hapsik közül is válogathatott, most viszont a sok "kérő" vagy topkategóriás, de csak szórakozni akar vele, vagy komoly szándékú, de olyan ligában játszik, akiket eddig röhögve pattintott le.

Szintén gyakori életút, hogy az aktuális csődör felcsinálja, ekkor már belátja, hogy gyerekekkel nem kelendő, ezért nem tud váltani, de jó frusztrált lesz és egy igazi, Al Bundy-féle hazasságban fogják ölni egymást.

Vigasztaljon ez a tudat.

34F

2022. okt. 1. 13:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mi a gond. Pár hónap/év múlva te gyűjthetnél a válóperre, így meg a másik pasi. Csak levett egy gondot a válladról. Szerencsés ember vagy.
2022. okt. 1. 19:52
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem hazudok semmiben, persze ezt nem kötelező elhinni.

Az, hogy lelőném...ez egy szófordulat , rosszul sült el, egyesek rosszabbul értették.

Sajnos az anyjának minden szemétnek elhordott. Holott nem voltam az. De ők most úgy tudják , hogy igen.

Reméltem korrektebben hagyott volna el ha el akart volna valaha is hagyni, de nem így sült e, mint a legtöbb esetben.

De köszönöm mindenkinek a válaszát.

Mindenki válaszában van igazság.

2022. okt. 1. 19:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Én itt írtam le 1-2 napja a sztorim:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

A te sztorid alapján is azt tudom mondani, hogy felháborító, hogy némelyik nő nem tud türelmesen várni a kiszemeltjére, hanem amíg az megérkezik, addig be kell újítani valami ideiglenes megoldást, akit hülyíthet. Veled is ez történt, velem is, és sokunkkal.

2022. okt. 9. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!