Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lépnétek túl azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépnétek túl azon, hogy undorító módon kihasználtak, megaláztak titeket? (Totál hülyének érzem magam és eléggé pocsékul azóta)

Figyelt kérdés

Volt egy nő, most már számomra halott, 5 évig volt együtt a barátjával előttem.

Nekem már előtte is tetszett sokat vágyakoztam utána de ugye nem lett semmi.

Majd szakítottak a párjával, és rá 5 hónapra összejöttünk.

Minden túl szép volt 4 hónap után összeköltöztünk, úgy láttam rajta is, hogy boldog, jó volt a munkánk, a családdal sem volt gond, évi 2-3 nyaralás, szóval úgy minden szép volt.

6 hónappal később megkértem a kezét , szóval 1 év múlva. Boldog is volt örült neki.

eltelt 2 hónap és azzal jött haza, hogy az exe megkereste őt, mert szakított a párjával és visszaköltözött a városba és szeretne találkozni vele. Hát k*rvára nem örültem neki mondtam is neki....de, hogy értsem meg mert csak egy régi haver és beszélgetnének kinek hogyan alakult az élete.

Majd újabb 3 nappal később azt mondja, hogy az exe megkérte a kezét és ő igent mondott....háát ezen néztem hülyén....

Majd még aznap fogta magát összepakolta a cuccait és el is költözött haza.

Voltak még papírjaink hivatalos közös ügyeink ami miatt hívogattam, de egyszer az anyja vette fel és mondta, hogy felejtsem el a lányát hagyjam békén soha többé ne hívjam ő boldog és meg fog házasodni....

És valóban 5 hónapra rá 4 héttel ezelőtt meg is házasodott.

Legszívesebben lelőném az exét aztán őt aztán magamat mert egy idióta vagyok.

Az exének munkája sincs jelenleg.

35/F

2022. okt. 1. 11:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Majd röhöghetsz amikor szétmennek megint. Igy. Csak várni kell.
2022. okt. 1. 11:43
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Hat mondjuk azert hagyott el mert tul sok benned az agresszio?
2022. okt. 1. 11:47
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok agresszív. Soha nem voltam, se szóban se testileg sem bántottam.

most először voltam indulatosabb amikor bejelentette , hogy találkoznak.

2022. okt. 1. 11:49
 4/18 anonim ***** válasza:
36%

Ha nem okoz testi fájdalmat, még olcsón megúsztad. Én csak pár hónapot voltam együtt az exemmel, de szakítás (ő szakított) után gyömörgörcs, étvágytalanság hónapokig, 5 kg-ot fogytam vagy többet. Volt olyan nadrág, ami nem jött rám többé, lecsúszott. Azt az ebédet, amit korábban egyszerre ettem meg, 3 étkezésben tudtam megenni. REggel úgy keltem, hogy felülök és öklendezős hányinger. Úgy éreztem, vége az életemnek.

Mondhatni túlvagyok rajta, de sose tudom elfelejteni, mert sose szerettem annyira senkit se előtte, se azóta. TEhát nem haragszom rá, csak sajnálom szerencsétlent.

Szóval ha ilyen állapotban nem vagy, még jó is. Igen, hülye volt a csaj, de valszeg lesz náluk koppanás. Nem létezik, hogy ilyen nőnek az a kapcsolata normális legyen, 3-5 év és válni fognak.

32F

2022. okt. 1. 11:59
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem inkább örülj neki, hogy egy ilyen nőtől megszabadultál
2022. okt. 1. 12:08
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Még régebben egy számomra kedves ember javasolta nekem, hogy az ilyen embereket el kell tenni egy képzeletbeli polcra.

Ha van egy képzeletbeli polcrendszered a szívedben, lelkedben akkor tudod kategorizálni az embereket. Így a volt párodat is.

Eddig gondolom a polcrendszer legtetején "helyezkedett el", most viszont tedd szépen lejjebb oda ahová szerinted való. Volt bizony az én életemben is olyan akit a legalsó polc alá "rugdostam be". :) Mert ezt érdemelte.

Nem könnyű az ilyesmit feldolgozni, de arra gondolj, hogy aki ennyire gyorsan vált irányt, ilyen gyorsan meggondolja magát, az mit fog csinálni egy házasságban.

Sosem lehet biztos benne az aktuális társa, hogy mikor gondolja meg magát, mennyit ér a szava, mennyire megbízható, milyen mély érzésekre képes, képes e egyáltalán komolyabb kötődésre stb. Egy ilyen ember mellett csak az állandó bizonytalanság marad meg, mert ma még így gondolja, holnap meg már másként.

Helyezd el szépen a polcrendszeredben a hölgyet, és próbálj meg más dolgokra fókuszálni az életedben. Majd akkor kell tökösnek lenni ha egyszer valamikor újra előkerül, mert annyira megbánt mindent.....

Akkor kell elmondani neki, hogy már "be van rugdosva" a legalsó polc alá, oda ahová való. :)

2022. okt. 1. 12:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez sosem volt egészséges kapcsolat. Évekig vágyódtál egy foglalt nő után és az első másodpercben rárepültél ahogy szabad lett. Neki meg a szakítás után biztos nagyon jól esett, hogy van férfi, aki ennyire vágyik rá. Még szerencse, hogy nem házasodtatok össze, mert nem húztátok volna sokáig.

Az ex gyűlölése és a magadban fortyogás helyett inkább menj el egy pszichológushoz.

2022. okt. 1. 12:16
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Fogd fel úgy hogy egy ideig dughattad más nőjét!😀
2022. okt. 1. 12:22
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Hát érezd is magad hülyén, mert az vagy. Ő használt ki? Te voltál az aki keselyűként köröztél felette és az első lehetőségnél lecsaptál rá. Te vagy az aki kihasználta a szakítás adta alkalmat, hogy könnyen hozzá férkőzz. Ő nyilván nem volt még túl az exén, nem volt kész egy új kapcsolatra, de téged ez nem érdekelt, csak az hogy végre megszerezd magadnak. Legközelebb ne foglalt nők után ácsingózz várva az alkalmat. Sok kellemetlenségtől megkímélheted magad.
2022. okt. 1. 12:27
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

Jesszus.. Borzasztó hogy léteznek ilyen nők.

Sajnálom hogy egy ilyet sikerült kifognod.

Erőt és kitartást kívánok a jövőre. 25n

2022. okt. 1. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!