Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve szakítottunk a szerelmemmel. Mit tegyek, hogy el tudjam felejteni?
Figyelt kérdés
Szeretője voltam, ő férjnél 2 gyerekkel. Sajnos nagyon más élethelyzetben voltunk, így szakítottunk 2 év után. Azóta nem érdekel egy nő sem, szexig senkivel sem jutottam, egyszerűen nem kívánom mással. Mit lehetne tennem, hogy valahogy túl legyek rajta? Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá.2022. szept. 30. 15:28
1/5 anonim válasza:
Valszeg vele is csak ezert voltal mert nincs ló.
Ideje végre keresni ha már mellette sem tetted hulye fejjel.
2/5 anonim válasza:
"szexig senkivel sem jutottam, egyszerűen nem kívánom mással" = más nőt nem sikerült megfektetnem, azt akarom akit sikerült
3/5 A kérdező kommentje:
#2 veled is csak eggyel többen vagyunk..
2022. szept. 30. 15:53
4/5 anonim válasza:
Vedd el feleségül a 2 gyerekével együtt.
5/5 anonim válasza:
Nem lehet elfelejteni, a részed marad örökre, maximum idővel kevésbé fog fájni.:) Fogd fel úgy hogy legalább gondolatban ottmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!