Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez miért van így?🙂

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van így?🙂

Figyelt kérdés
Lehet hogy nem ebbe a kategóriába tartozik,de ide írom most ki.Exem majdnem 3 éven keresztül,bántott,megalázott nagyon sokszor, megcsalt mindenkivel, hazudott nekem,kinevetett a hátam mögött,elmondott mindennek,kiabált velem,nagyon csúnyán viselkedett,letagadta mindenki előtt hogy együtt vagyunk,és mikor mondtam hogy igen vele vagyok,akkor mondta nekik hogy haggyad egy hülye k.va🙂 stb. Ezek után miután meg is akart verni és teljesen megalázott az utolsó talinkon elhagyott szó nélkül. Persze ha nem O teszi én is megtettem volna,meg ezeket amiket tett velem,CSAK én tehetek róla hogy hagytam. De miért van hogy ő boldog azzal a lánnyal,már több mint egy éve akit megcsalt,(velem is) mert én nm tudtam hogy vele van meg másokkal is megcsalta, ő boldog,engem meg már több mint 4 hónapja vége de még mindig csak engem ver az Isten. Folyton csak olyan fiúk találnak meg,akiknek csak arra kellenék, persze én azóta nem voltam úgy senkivel sem. De mindenkinek azóta is csak szórakozásra kellenék. Ő meg a szemétlada boldog. Pedig ezzel nyugtattam magam hogy majd vissza kapja ő is amit velem tett. De nem..mindig csak nekem rossz azóta is. Ez miért van??
2022. szept. 23. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
VALÓSZÍNŰLEG azért, mert olyan beállítottságú vagy, aki hagyja, hogy mindezeket megtegyék vele, és miután vége és összeszedhetné magát, tanulhatna a hibáiból, felhúzhatná a határait, azután is csak a bántalmazójával foglalkozik. Engedd el őt, foglalkozz magaddal, dolgozz azon, hogy erősebb legyél, és olyan embereket fogsz magadhoz vonzani, akik megérdemelnek, és akik többek ennél. (Ő meg előbb-utóbb úgy is megszívja, ez valószínűleg csak kívülről boldog kapcsolat. Egyik ismerősöm mindenkivel csalta a barátnőjét, ő erről nem tudott, de érezte, 3 év után szakított vele.)
2022. szept. 23. 16:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja es igen ő nagyon szerelmes de 3 hete még rám írt hogy elmegyünk e szállodaba? De mégis együtt vannak azzal a nővel ilyet az isten se vesz szét. ☹️☹️ Kamm nagy boldogság
2022. szept. 23. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt csinálja azzal a masikkal is mint veled. Ugyanugy viselkedik is vele.

Önmagát ismétli csak minden kapcsolatában.

Addig van vele mig a csaj tűr, vagy nem talál másik áldozatot azt cseszegetni.

2022. szept. 23. 16:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert nem szokta a lányokat felvallalni. De most pont tegnap be adta nekem a foryou és ő tette ki hogy milyen szerelmes☹️☹️ ilyet még nem csinált lánnyal hogy ő rakja ki. Azért mert volt neki több nője is sose volt neki elég 1
2022. szept. 23. 16:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Rá adasul ő 28 éves a lány még 16
2022. szept. 23. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem látod, hogy egyedül te állsz a saját boldogságod útjába? Miért foglalkozol vele?
2022. szept. 23. 17:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem az hogy foglalkozok vele,de azért amikor nekem sorozatba nem sikerül egy fiúval sem,őt meg pont akkor látom meg,vagy tiktokon,vagy máshol hogy ő milyen szerelmes,akkor azért úgy elgondolkodtató számomra hogy tényleg még azok után hogy miket tett velem,meg már mások is még mindig nekem nem jön semmi össze nekik meg boldog párkapcsolatjuk van.
2022. szept. 23. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:

4 hónap telt el nem 40 év

Sorozatban nem sikerül

Másnak 4 év alatt akad 1 jelölt

Majd fog sikerülni Magaddal foglalkozz ne vele

28 évesen 16 éves lánnyal a vicc kategória

2022. szept. 23. 17:45
 9/9 A kérdező kommentje:
4 hónap meg már előtte se voltunk együtt december óta csak beszéltünk meg próbáltuk helyre hozni meg talizgattunk néha de nem volt az igazi már és májusban meg tényleg abba hagytuk. Pontosabban ő dobott ki.
2022. szept. 23. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!