Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogom van elhagyni ilyen esetben?
Hagyd el a francba, az többet fog neki segíteni.
Vagy észhez tér vagy eltűnik a ködben :)
Magad életével foglalkozz :)
Amig beszelgetnek az emberek a szakitasrol addig problemamegbeszelesek vannak csak.
A szakitas az az hogy otthagyod nem magyarazkodsz viszlat.
Ha el akarod hagyni hagyd el es ne beszelgess vele.
Akármikor szakíthatsz valakivel, akármilyen indokkal, nem vagy köteles senkivel együtt lenni. Akkor is elhagyhatnád, ha halálos beteg lenne, csak nyilván mások néznének rád csúnyábban, mert ennek negatív a társadalmi megítélése általánosan. A kövér embereket pedig a legtöbb ember kvázi megveti a saját frusztráltságuk miatt, ahelyett hogy max ignorálnák őket, szvl a társadalom nagyrésze is bőszen helyeselne az esetedben a szakításra.
Egyébként meg, ha a saját életedről van szó, akkor ne más emberek megítélésével foglalkozz.
A barátnőd pedig nem menthetetlen, ha egy picit fogyna, akkor már el tudná látni magát.
ÉN vagyok a nő.
Egyszer volt egy olyan eset, hogy leejtett valamit. Leguggolt érte, onnan pedig már nem nagyon tudott felállni, nekem kiabált át, hogy segítsek. Mi van akkor, ha ez úgy történik meg, hogy én már elhagytam? Nincs ebben felelősségem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!