Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogom van elhagyni ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogom van elhagyni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
A párommal még fiatalon (18-19 évesen) ismertük meg egymást, ennek már 10 éve. Azóta nagyon sok mindenen mentünk keresztül, legfőképp ő. Eleinte depressziós volt, és az evésbe menekült, később pedig egy betegség miatt hízott nagyon sokat. Én tényleg kitartottam mellette, mindig mindenben támogattam őt, és sikerült is kilábalni mindenből. 5 éve úgy élünk, hogy mindennek tökéletesnek kéne lennie, nincs betegség, boldogok vagyunk, csak a kapcsoltunk kezdett megromlani. Én próbáltam rávezetni a helyes étkezésre, a sportra, a fogyásra, de semmi nem használt. Nem tudom hány kiló, nem is érdekel, de odáig fajult a dolog, hogy nem tudja már magának kitörölni, nem fér be az autóba, a földről nem tud egyedül felállni, nem tud belépni a kádba, felvenni a cipőjét. El akarom hagyni, mert már belefáradtam ebbe az egészbe, szex nyilván nincs már nem is tudom mióta.. Csak jelenleg azzal zsarol, hogy nincs senkije, szóval nem hagyhatom el úgy, hogy ő képtelen gondoskodni magáról. Viszont úgy érzem, hogy szándékosan nem akar fogyni, hogy tudjon ezzel zsarolni. Tényleg nem hagyhatom így el? Kerülhetek bajba, ha magára hagyom és valami baja lesz emiatt?
2022. szept. 23. 10:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%
Nah, a kövér fétises újra itt.
2022. szept. 23. 10:39
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy elhagyhatod. Nem vagy a szülője, se a gyámja. Menekülj.
2022. szept. 23. 10:40
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el nyugodtan! Nem a szerődött ápolója vagy, meg nem a gyámja.
2022. szept. 23. 10:40
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal tiplizz...
2022. szept. 23. 10:41
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd el a francba, az többet fog neki segíteni.

Vagy észhez tér vagy eltűnik a ködben :)

Magad életével foglalkozz :)

2022. szept. 23. 10:41
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Amig beszelgetnek az emberek a szakitasrol addig problemamegbeszelesek vannak csak.

A szakitas az az hogy otthagyod nem magyarazkodsz viszlat.

Ha el akarod hagyni hagyd el es ne beszelgess vele.

2022. szept. 23. 10:44
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Írtatok szerződést arról, hogy nem hagyhatod el amíg nem talál mást aki ellátja? Ha nem, akkor még ma összecsomagolhatsz. Majd hív magának ápolót.
2022. szept. 23. 11:04
 8/25 anonim ***** válasza:
65%

Akármikor szakíthatsz valakivel, akármilyen indokkal, nem vagy köteles senkivel együtt lenni. Akkor is elhagyhatnád, ha halálos beteg lenne, csak nyilván mások néznének rád csúnyábban, mert ennek negatív a társadalmi megítélése általánosan. A kövér embereket pedig a legtöbb ember kvázi megveti a saját frusztráltságuk miatt, ahelyett hogy max ignorálnák őket, szvl a társadalom nagyrésze is bőszen helyeselne az esetedben a szakításra.

Egyébként meg, ha a saját életedről van szó, akkor ne más emberek megítélésével foglalkozz.

A barátnőd pedig nem menthetetlen, ha egy picit fogyna, akkor már el tudná látni magát.

2022. szept. 23. 11:07
 9/25 A kérdező kommentje:

ÉN vagyok a nő.

Egyszer volt egy olyan eset, hogy leejtett valamit. Leguggolt érte, onnan pedig már nem nagyon tudott felállni, nekem kiabált át, hogy segítsek. Mi van akkor, ha ez úgy történik meg, hogy én már elhagytam? Nincs ebben felelősségem?

2022. szept. 23. 11:11
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Napi vicc kérdés, vagy tényleg ilyen rabszolga lelkű vagy, hogy amiért ő állítólag életképtelen te maradj vele?
2022. szept. 23. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!