Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan köszönjek el tőle emberhez méltóan?
Megismerkedtem egy ázsiai (thai)orvostan hallgató lánnyal a campuson körülbelül egy hónapja. Szeretetre méltó , figyelmes és okos lány, azonban novemberben vissza kell utaznia.
Problémák ott kezdődnek, hogy már az elején mindig csak a szexre tud gondolni , kéretlenül is olyan képeket küldd magáról( csak az én hipotézisem hogy aki ilyet csinál magáról 1000% hogy nem csak nekem küldi el).
Emellet ha vissza megy, szeretné, hogy meglátogassam akár egy hétre . Nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet lenne, Emellet anyagilag se tudom megengedni.
A szülei engem el se fogadnak, ha beszél velük, nekem menni kell. Annyi se hogy a vén Mao Ce Tung-nak köszönnék egy Hello-t.
A sok ott ért, hogy miután vissza megy,2 evet szeretne masszőrnek tanulni és utána vissza jönni Pestre “ismerős hálózat álltál “ dolgozni. Nekem ez nem fér bele, köztudott hogy mik mennek a szalonokban. Eléggé kihasználva érzem magam, hogy csak arra kellek, hogy ne kelljen egyedül lennie a vissza jön “pr.ostinak”
Én szeretnék tisztességes maradni, elválni tőle.
Felnőtt embernek ez hogy lehet kérdés?!
"Ne haragudj, de szerintem mi nem egymást keressük. Remélem, hogy megtalálod a számításod, teljesülnek a terveid, és találsz valakit, akivel boldog leszel. Ég veled."
Ennyike. Aztán tiltod, törlöd.
Azért kérdeztem meg, mert tapasztalatlan vagyok kapcsolatok terén.
Köszönöm a választ , így lesz, személyesen elmondom neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!