Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szeret de nem szerelemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret de nem szerelemből?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma fél év után szakított velem a barátnőm azzal az indokkal, hogy nem szerelemből szeret, jobbat érdemlek stb..

Ezen a nyáron a sok melóm miatt heti 1x tudtunk együtt lenni, szerintem ez is elvette a kedvét..

Azt mondta most idő kell neki.. szerintetek lehet hogy pár hét múlva ír hogy hiányzok vagy valami? Nagyon negatív ezzel kapcsolatba:(

25/F

2022. szept. 21. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

5-ös-8-as, ez azért elég gáz hozzáállás, nem tudom miért gondoljátok ezt. Én most szakítottam, és az exemben is ez felmerült, hogy nem-e ismertem meg valakit, de ez rohadtul nem volt igaz. Nem ismertem meg senkit, nem gondoltam másra, sőt én szerelmes is voltam azért belé szerintem, viszont a velem szemben való viselkedése idegileg kikészített. Több hónap után sem mondta, hogy szeret, vagy hogy kapcsolatban vagyunk egyáltalán, keveset találkoztunk és szerette a lakásom kritizálni, néha engem is kritizált és amikor mondtam, hogy megbántott, sose kért bocsánatot. A jó része jó volt, de hiába szerettem, nem bírtam volna abban a bizonytalanságban. Másról szó sem volt.

Kedves kérdező, amúgy a heti 1 találkozó igencsak el tudja venni valaki kedvét, mert ha csak heti egyszer férsz bele az idejébe, akkor valahol a fontossági sorrend alján van. Tudom, mert én is ezt éreztem. Esetleg javasold neki, hogy beszéljétek át, hogy mi ment félre, hallgasd meg, hogy mit érzett, és legyél vele empatikus. Aztán lehet csak szépen elköszöntök a beszélgetés után, de legalább tudni fogod mi volt az oka a dolognak.

2022. szept. 22. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

Egyetértek az az utolsó hozzaszolassal.

Bizony 1 heti találkozás kevés, különösen ha szerelmes vagy.

Viszont ő kerek-perec kijelentette, őszintén elmondta neked hogy nem szerelmes beléd, csak szeret.

Tudom nehéz, de el kell fogadni a tényt és tovább kell lépni.

Lehet egyszerűen nem ő számodra az Igazi, valahol ott bujkál, okulj a mostani példából, esetből hogy a hozzád való nővel ne rontsd el.

Sok sikert!

2022. szept. 23. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!