Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret de nem szerelemből?
Sziasztok! Ma fél év után szakított velem a barátnőm azzal az indokkal, hogy nem szerelemből szeret, jobbat érdemlek stb..
Ezen a nyáron a sok melóm miatt heti 1x tudtunk együtt lenni, szerintem ez is elvette a kedvét..
Azt mondta most idő kell neki.. szerintetek lehet hogy pár hét múlva ír hogy hiányzok vagy valami? Nagyon negatív ezzel kapcsolatba:(
25/F
"Szeret de nem szerelemből"
Ez az idétlenül kicifrázott megfogalmazása a "nem szeretlek"-nek. Azt hittem, tizenéves kor fölött már nem használják. Meg a "jobbat érdemelsz"-t sem. Annak az őszinte változata a: "jobban járnál valaki olyannal, aki tényleg szeret", vagy rosszabb esetben a "veszettül le akarok lépni, de nem akarom látni, hogy neheztelsz rám, az olyan kényelmetlen".
A heti egy találka nem sok, szerintem eltávolodott tőled, és kialudt a láng. Nem a te hibád, meg a melódé, hanem ha ennyi miatt odalett, akkor amúgy is gyenge lábakon állt a kapcsolat, a ritkás találkozás legfeljebb csak gyorsította kicsit a dolgot. Egyébként sajnálom, jobbulást.
Szerintem van olyan, hogy az ember először nem tudja eldonteni.
Pl az a szerelem, amit a mostani párom iránt érzek, sokkal másabb, mint a korábbi kapcsoaltaimban, ami miatt azt hittem, ez nem szerelem.
De azóta már biztos vagyok benne, hogy az.
Időközben az ember véleménye is változhat arról, mi a szerelem. Viszont ha ezt így nem gondolta végig, akkor igen, valóban esélyes, hogy nem érez már úgy irantad.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!