Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esteben szakítanál a pároddal?
5 év után ne is várj lángolást! Néha-néha felloban, de az már sosem lesz olyan mint egy friss szerelem, és ez így van rendben. Ha emiatt szakítana mindenki, akkor nem léteznének 4-5 évnél tovább taró kapcsolatok. Ha jó partnerei vagytok egymásnak, akkor szerintem nem kellene ezt ilyen könnyen feladni. Valahogy próbáljátok meg belobbantani azt a lángot. Gondoljátok át, hogy mi hiányzik esetleg a kapcsolatból, ami régebben megvolt. Legyenek mély beszélgetéseitek, ezeknek a beindítására vannak tökjó társasjátékok kifejezetten pároknak (Értsünk szót pl.). Persze ezekre mindkét félnek nyitottnak kell lennie.
Mi már átvészeltünk egy ilyet, és nagyon örülök, hogy nem engedtük el efymást.
Bevallom, mivel írtad, hogy első kapcsolat, azt hittem, a 20-as éveid elején jársz.
De mivel írtad, hogy a 30 van közel és igazából Nálad ez a kapcsolat már megszűnt kapcsolatnak lenni és már csak a megszokás van (és beszéltetek is erről), szerintem nincs miről beszélni vagy mire várni.
Pocsékolod az egyre drágább időd egy halott kapcsolatra, amivel a saját időd és a párod idejét is pazarlod, ahelyett, hogy szakítanátok inkább és mindketten olyan párt találjatok, aki megfelelően tudja értékelni a másikotokat.
6 éve élünk együtt. Nem lángolunk minden pillanatban, de egy csókkal, egy érintéssel beindítjuk egymást. Szinte minden nap szeretkezünk, mert jó az intimitás, élvezzük, kielégítő...
Néha viátzunk, de az ritka, és ki nem? Szeretjük egymást, szívesen töltünk időt a másik társaságában, nem lakótársként gondolunk egymásra.
Szeretem őt, és viszont, nem "kedvelem", mint a szomszéd kislányt.
Kesergés helyett szakíts vele, de ne rabold az idejét.
Még lehet szenvedni ebben a valamiben, éveket elvesztegetve aztán rádöbbentek, hogy 2 évvel korábban kellett volna szakítani, nem vergődni a posvánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!