Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan nektek tetszik ugyanugy az exetek kulsore vagy a szakitas kioli ezt is az emberbol?
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 08:07
1/8 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Függ elsősorban attól, hogy a szakítás hogyan történt. Én személy szerint szakítás után a legutóbbi exemnél a vonzalom is elmúlt. Igaz már a szakítás előtt is mindkettőnknél, tulajdonképpen ezért jutottunk arra, hogy szakítsunk.
2/8 anonim válasza:
Én ugyanúgy vonzódom hozzá, ugyanúgy bejön, sőt talán még jobban is, mondjuk nem is volt igazi szakítás, csak egyszerűen nem kerestük egymást, mert a tököm kivolt tőle már :D értsd úgy, hogy elviselhetetlen, de a szex az brutális.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem pont a vonzodas csak hogy tetszik-e.
2022. szept. 16. 08:55
4/8 anonim válasza:
HA eltűntek az érzelmek, nálam eltűnik a vonzódás is. Ha szép volt, tehát esztétikus, arányos arca volt, akkor továbbra is szépnek látom, csak nem vonzónak. De csak egy ilyen exem volt eddig, a többiek hú.. volt, amelyiket szakítás után is szerettem, és szépnek, vonzónak tartottam, aztán valahogy elmúlt, és egyik sem volt, és akkor láttam először, hogy "milyen is":D
Általában az van, hogy jesszusom, hogy lehettem vele:)
5/8 anonim válasza:
Általában mire a szakításig eljutunk, addigra egyrészt "megszoktam" a külsejét, szóval már nem látom olyan különlegesen vonzónak, mint az első pillanatban. De ha még szerelmes maradtam a szakítás után, akkor továbbra is hű meg há érzéseim voltak az illető irányába, de ez az érzelmek elmúlásával valahogy el is múltak :D Egy exem (meg egy kalandom) volt, aki kifejezetten szép arcú, vonzó személy volt, és hát szakítás után is nyilván látom, hogy miért tetszett először, de azért addigra már egyszerűen nincs rám hatással.
6/8 anonim válasza:
Megundorodtam a külsejétől is, a szerelem pedig vak. Ha nem lett volna egy tapló, akkor csak közömbös lenne, de én konkrétan undort érzek, ha véletlenül meglátom az utcán.
Mondják a belső megszépít, de ha kiderül, hogy az is rohad, akkor oda a vonzalom.
7/8 anonim válasza:
Szakítástól nem szoktam megvakulni, de semmi jelentősége annak, ha látom, hogy jól néz ki, attól nem vonzódom hozzá. A külső addig elég a vonzalomhoz, amíg nem ismerem, tehát van esélye, hogy belsőleg is rendben van.
8/8 anonim válasza:
Tetszik, mert jóképű (nem véletlen tetszett meg elsőre), viszont mivel ismerem, tudom, milyen ember, és nem kezdeném vele újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!