Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valami jó tanácsot szeretnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami jó tanácsot szeretnék?

Figyelt kérdés
Túl vagyok egy szakításon. Nemtudom hogyan kezdjem ujra az életem. Nemtudom mit csináljak egyszerüen . Munka az ami esetleg segit de emellet meg kene valami onbizalom is vagy hogy ne allandoan ezen kattogjak
2022. szept. 14. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj el edzeni,vagy ha nem teheted meg hogy kondibérletet vegyél ,akkor otthon edzz saját testsúllyal vagy hasonlók! Az ad önbizalmat is ha odafigyeléssel,motiváltan fejlődsz benne+le is köt.

Ha ez nem akkor keress bármi hobbit amit szívesen csinálsz.

2022. szept. 14. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez lehet nem jó tanács, de én pl újra elővettem aktívabban a PS-t, és a grindolós játékokat. Leginkább RPG-ket, amikbe bele lehet ölni jó sok időt. Motivált, hogy jobb legyek. Akár multi címek is mehetnek. Nekem ez segített. Ha nem bírod ezeket, akkor viszont keresned kell más elgoglaltságot amiben ugyanígy meglátod a kihívást mint én a játékokban. 😊
2022. szept. 14. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!