Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kivul van meg itt olyan,aki szakitas utani szenvedesekben van?
Figyelt kérdés
Mit tesztek,hogy jobb legyen?
Mar eltelt 4 honap,de neha ugy erzem,hogy ujra es ujra kezdhetem elorol a gyaszolast, annyira valtoznak az erzeseim.
2022. szept. 11. 17:14
2/7 anonim válasza:
A szakítás utáni rossz érzést azzal ütöm ki, hogyha nem kellettem neki, akkor nincs értelme a továbbiaknak. Bármilyen rossz az érzés, ez a helyzet.
3/7 anonim válasza:
Összejárok az exemmel, igy könnyebb.
Lezártam már teljesen de úgy nem volt jó, így, hogy néha eljön velem ide oda meg neha együtt vagyunk igy már nincs az a szakítás utáni szokásos kínhalál rész.
4/7 anonim válasza:
#1 lehet, hogy a kérdezővel szakítottál?
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, én 23 éves lány vagyok.
#1 voltam.
6/7 anonim válasza:
Rajtad kívül hetente megkérdezik ezt itt.
Rajtad kívül az évek során milliárdnyi ember esett már túl ezen és túlléptek, mert túl kellett lépni.
Nincs semmi más dolgod az életben csak ezzel foglalkozni és pityeregni ezen?
Se munka , se tanulás, se megélhetés, se semmi?
7/7 A kérdező kommentje:
Neked meg ugy latom nincs jobb dolgod mint kotekedni gyakorin. Silany eleted lehet.
2022. szept. 11. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!