Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tegyem meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem meg?

Figyelt kérdés

Nemtudom mit érzek már. Mikor

nincs a barátommal vita akkor jól érzem vele magam. Mikor pedig érzem hogy semmibe vesz akkor legszivesebben szakítanék vele. Nemtudom mit csináljak leültem már vele beszélni de azt mondja minden olyan mint régen. Pedig egyáltalan nem mutatja már azt ki hogy szeret.

Szinte minden héten hozzá vágom azt hogy össze pakolom a cuccom es haza megyek amibe ő bele egyezik. Mikor már a pakolási rész jonne mégis kikönyörgöm hogy maradjak pedig én mondom hogy vége. Egyszeruen nemtudok véget vetni ennek mert reménykedek hogy jobb lesz viszont lelkileg meg kicsinál. Élobe kedves mikor

Meg dolgozni van akkor facebookon sokkal flegmabb semmi emojit nem hasznal inkabb tiktokkozik vagy instaziky

2022. szept. 6. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
A leírtak alapján belefáradhatott, hogy tegyen bármit is kettőtökért, átment részéről érdektelenbe ez a dolog. Fel kellene dobnod valamivel a kapcsolatotokat. Ha nem tudjátok megbeszélni, szakítsatok, mert ha folyamatosan mellőzöttnek érzed magad, az lelkileg kicsinál.
2022. szept. 6. 17:03
 2/6 A kérdező kommentje:
De mivel lehetne feldobni?
2022. szept. 6. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szexi fehérnemű. Olyan közös időtöltés, amiről tudod, hogy tuti bejön neki. Nosztalgia a régi helyeken, korábbi közös emlékek felelevenítése, sok nevetés, vidám helyzetek teremtése. A lényeg, hogy megmozduljon benne valami. Mindez attól is függ, mennyi ideje vagytok együtt, és milyen közös élményeitek vannak.
2022. szept. 6. 17:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Én szeretnék programokat csinalni vele de azt vagja hozzam hogy csak miattam megyunk mozizni vagy ilyenek. Sokszor mondom menjunk randizni vagy akarmi de akkor sem megyunk sehova
2022. szept. 6. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy Ő mit szeretne csinálni és alkalmazkodj, ha neked is belefér.
2022. szept. 6. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Mitől, mikor, milyen szituációkban vagy mondatoktól, tettektől érzed azt, hogy semmibe vesz? Mert ez így elég ködös.
2022. szept. 6. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!